Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soha nem lesz orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz orgazmusom?

Figyelt kérdés
Nincs nagy tapasztalatom de fiuval sosem volt orgazmusom csak maszturbálással. Valaha elfogok élvezni pasival?
2018. aug. 15. 07:06
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Persze, hogy 3l fogsz de egy nőnek sokkal több kell ehhez, mint egy pasinak.
2018. aug. 15. 07:08
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Aktus közben nekem sincs orgazmusom csak akkor ha a csiklom ingerelve van vagy ha szájjal elvisznek

Nem problémázok rajta

24N

2018. aug. 15. 07:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben a párod nem fordít elég figyelmet arra hogy neked is legyen orgazmusom nem a jó emberrel vagy.

Kivételek persze vannak de nagy átlagban én előbb 2x akár 3x inkább a páromnak csak aztán én.F26

2018. aug. 15. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:

A csikló szó eddig ismeretlen volt számodra? Szex közben a nők 80%-ának nincs orgazmusa. Erre való a csikló.

[link]

2018. aug. 15. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaja négyes,ez jó vidi de ezen a csatornán mindegyik legalább ennyire értékelhető.

Lingam,yoni masszázsról is kellene ilyen.

2018. aug. 15. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
16%
Az én tapasztalatom az, hogy AKTUS KÖZBEN el kell juttatni a nőt egy csiklóorgazmusig kézzel és utána folytatni kell az aktust, minél nagyobb intenzitással (persze normális keretek között) és akkor pár percen belül jön a hüvelyi orgazmus is. Párszor megismétlitek és lehet, hogy utána már spontán hüvelyi orgazmus is lesz. Nyilván nincs 100%-os recept, de én úgy vettem észre, hogy ez működik. Nyilván függ attól is, hogy össze vagytok-e szokva az ágyban, kellően el vagytok lazulva, tényleg kívánjátok egymást és a legfontosabb, hogy a pasid bírja az iramot. Ha lankadós a bré, akkor vegyen be egy jó kis Kamagrát, ha meg korai magömléssel küzd, akkor fogjatok egy fülpiszkálót, fújjatok rá egy kis lidokaint, aztán a hugycsőnyílás mellett balra és jobbra lévő kis dudorhoz érintsétek hozzá a fülpiszkáló vattáját, várjatok egy kicsit, aztán töröljétek le a maradékot (sőt mossátok le).
2018. aug. 15. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is a fiúval lesz orgazmusod, ha szex előtt/után kinyal, és így elélveztet 😛
2018. aug. 15. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő partnerrel majd lesz, egyszer, talán.
2018. aug. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!