Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem volt még orgazmusom?
Jesszus fhasza!
Él ilyen nő közöttünk??
A biológiai szükséglet nem irányította “le” a kezedet?
Szerintem nálad nagy gond lehet én inkább orvoshoz fordúlnék.
Ne izgulj, nem vagy egyedül, én sem masztiztam, próbálkoztam vele, de soha nem volt semmi különösebben jó. És én is ahhoz mentem feleségül, aki az első volt nekem. Kb. három hónapba tellett, mire lett orgazmusom. Az, hogy úgy érzed, nem bírod tovább az együttlétet, nem orgazmus, hidd el, tudnád, ha lenne orgazmusod. Előtte nekem is volt olyan, hogy jó volt, de aztán úgy éreztem, hogy már nem bírom tovább, de egyáltalán nem ez az orgazmus. Ez nálam inkább arra utalt, hogy túl erős volt, amit csináltunk.
Próbálkozzatok. Úgy is, hogy te irányítasz. Nekem eleinte ez jött be. Azt is észrevettem, hogy nem jó, ha folyamatosan erősen-gyorsan csinálunk valamit, időnként vissza kell venni. Akár többször is el lehet ezt játszani. És azt se hidd, hogy 2,5 év után már biztos, hogy nem vagy képes rá. Én pl. 3 évig csak és kizárólag úgy tudtam, ha én vagyok fölül és én diktálom a tempót meg mindent. Aztán 3 év után egyszerre csak sikerült orális kényeztetéstől is elmennem. Most lassan 9 éve vagyunk együtt, és idén sikerült először kizárólag kézimunka által. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!