Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha csak a fekete kukit szeretem?
Figyelt kérdés
Egy ideje csakis velük élvezem ugyanis a szekszet. Nők véleményét várom, bunkók kíméljenek. 26/L2018. aug. 14. 21:42
2/13 anonim válasza:
Ha bírod a csokikarikát akkor persze, de amúgy nem ajánlatos tovább feketével csinálnod.
3/13 anonim válasza:
És ha valakinek fekete kukija van, akkor kinézettől függetlenül már verheti is be neked? Mert akkor írj privit, nekem is van 2 néger ismerősöm, szerintem szívesen kitágítanának egy hozzád hasonló ribizlit. :)
4/13 anonim válasza:
#2.
Egy fajból valóak a fehérek is és a feketék is te zseni. :D
5/13 anonim válasza:
Miért lenne baj, ha egyszer élvezed? De szerintem vagy mások az igényeid, vagy szerencsés vagy és jókat fogtál ki, mert nem nagy számok. A stílus és külső meg minden embernek mást jelent, hogy mi a jó. Ha valaki azt mondoná, hogy baj, akkor hirtelen nem is élveznéd? Szerintem értelmetlen a kérdés. Nem, nem baj. Baj ha én a Coca Colat szeretem és nem a Pepsit?
6/13 anonim válasza:
Majd egyszer rájössz hogy tévedsz, és fehérben is van jó!Ismerj meg és nem kell fekete többet.
7/13 anonim válasza:
Először tanulj meg helyesen írni. SZEX. Tudod mint a tyúxar 😂
9/13 anonim válasza:
Az én 12cm- es büntetőrudam már meg sem felelne neked? :)
10/13 anonim válasza:
Tuti kamu kèrdès, de nem, nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!