Hányok a fekete és a zöld teától, pedig mind a kettőt nagyon szeretem. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Gyakran fogyasztok zöld vagy fekete teát, cukor és citrom nélkül iszom, előforful, hogy éhgyomorra vagy eszek valami gyümölcsöt reggel és arra. És van, amikor kihányom a teát, amit megittam, vagy legalábbis erős hányinger kerülget.2016. okt. 2. 10:12
1/4 anonim válasza:
Igyál másfélét. Vagy ne teát igyál. Vagy legalább valami mást is egyél hozzá, ne csak gyümölcsöt.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk nem gyümölcsre kellene teát inni, nem gondolod...?
3/4 anonim válasza:
A teában (nem gyümölcstea)lévő csersavak bántják az üres gyomrot,vagy ha gyümölcsre fogyasztod,hiszen azokban is vannak savak. Nem is ajánlott éhgyomorra,gyümölccsel fogyasztani.
4/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok.
Valószínűleg refluxos vagy, mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!