Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és fiuk. Mi az hogy perverz valaki? Honnan számít pervezitásnak?
Nem hiszem, hogy a perverz szó könnyedén lenne definiálható a mai világban. Ugye általában akkor használják valakire, ha a hagyományostól vagy a megszokottól eltérő furább szexuális vágyai vannak, de az viszont már relatív, hogy kinek mi fér bele és ki milyen szokást, furcsaságot, vágyat gondol már perverznek. Az is ugye egyénenként változik, hogy kinek milyen vágyai vannak.
Belegondolva engem könnyedén tarthatnának betegesnek és perverznek és biztos vagyok benne, hogy annak is tartanának, ha úgymond kiadnám azokat a dolgokat, hogy milyen vágyaim is vannak.
Egyébként véleményem szerint a perverzitássál semmi gond nincsen, ha mind a két fél pozitívan éli meg. Számomra perverz dolog nincsen, viszont vannak olyan dolgok amik egyszerűen nem vonzanak, de attól még nem gondolom különösebben perverz dolognak. A másik véglet az amikor valakinek már olyan aberrációi vannak amik betegesek.. és esetleg büntetőjogi kategóriába is eshetnek és igazából az ilyen dolgokkal már komoly gond van. De a mondandóm konkrét lényege az előző mondatban van..
Tegyük fel, hogy van egy adott vágy amit tíz emberből 6 elfogad és kicsit perverznek tartja, a meglévő maradék 4 ember számára pedig az adott vágy már beteges és undorító kategória.
Na most akkor határozza meg valaki, hogy honnan számít valami perverzitásnak vagy valaki perverznek..
Ebből az a konklúzió, hogy olyan párt vagy olyan partnert kell találni aki hasonlóan vélekedik és úgymond hasonló szinten perverz..
Ki határozza meg? Természetesen a többség. A többség szava dönt és ahhoz kell igazodni. Így van ez a jól működő társadalmakban. Másrészt meg büntetőjogi kategória... Itt nálunk, máshol meg nem. Te azt mondod, hogy beteges, mert büntetőjogi kategória, de akkor ott ahol nem az, akkor már nem is lesz beteges szerinted sem? Komolyan túl kéne tudni a mai nyugati társadalmaknak magukon. Egészben kéne nézni az embereket és azokhoz idomulni és az egész szociálét segíteni. Nem ez a mára tényleg teljesen elharapózott ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN!!!!!!!!!!
"A tömegek korát éljük tanár úr, az undorító tömegek korát. Amely tömeg soha nem táplált még olyan illúziót saját magáról és önnön szerepéről mint éppen ma. Hányingerlően undorító amit a tömeg önmagáról hisz ebben a században."
igen, a perverzség valamennyire viszonyítási dolog. Régen mikor nem volt nagyon orál, akkor az orál perverznek számított.
Ma már tök átlagos.
Hogy mit mondanék perverznek? Ha mondjuk 10-ből 9 nem vállalná be, akkor az már perverz számomra.
Ha 10-ből 7 nem vállalná be, akkor pedig a határát súrolja.
Így viszonyítva, ha 10-ből 9 bevállalja, akkor az az egy prűd, és ez a prűd volt a standard 100 évvel ezelőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!