Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti hány évesek voltatok a szuzessegetek elvesztesekor? Jó vagy rossz élmény volt számotokra?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 00:32
11/21 anonim válasza:
20 èves voltam. Akkor furcsának ès külnlegesnek gondoltam. Mára visszarévedve olyan semmilyen
12/21 anonim válasza:
Pár héttel a 17. születésnapom előtt, késő tavasszal. 6 hónapja jártam a barátnőmmel. Már az első is jó élmény volt, utána még egy évig voltunk együtt.
37F
13/21 anonim válasza:
18 voltam, borzasztóan fájt, de lelkileg csodás volt, hogy a szerelmemmel veszíthettem el. Már 3,5 éve vagyunk együtt, azóta egyre jobb a szex.
L/20
14/21 anonim válasza:
23 voltam és nagyon jó volt :) nem is fájt, inkább csak kellemetlen volt először a behatolás, de utána nagyon élveztem az együttlétet :) 25/N
15/21 anonim válasza:
16 voltam, legjobb fiú barátommal veszítettem el, akivel 7 éves korunk óta ismerjük egymást (azóta már a férjem...) :)
Visszaemlékezve nagyon jó élmény volt.
24N
16/21 anonim válasza:
21 voltam. Fizikailag nem volt jó, de lelkileg igen. Bár elég extrém dolog volt és emészteni kellett a történteket. Kb. a 3. alkalommal volt az, hogy kezdtek klappolni a dolgok a lánnyal. De még csak kezdtek. Kb. 1-2 hónap volt mire összeszoktunk amennyire lehetett.
17/21 anonim válasza:
17 éves voltam és nem volt valami jó.Sajnos nem a megfelelő emberrel történt meg.
18/21 anonim válasza:
15 voltam. Rossz volt nagyon, mert azt beszéltük meg a fiúval, hogy behatolás nem lesz. Ő máshogy gondolta ezt. Nem volt gumi és peteérésem volt. A következő hetek borzasztóan teltek.
19/21 anonim válasza:
15 voltam
A csaj elvárt mindent persze ő semmit se akart csinálni nekem.
Bezzeg mikor vége akkor ő csapta ki a hisztit hogy mennyire önző vagyok hogy én elmertem élvezni ő meg nem.
Szóval szar volt.
20/21 anonim válasza:
15 voltam és jó volt, aztán 1 évig voltunk együtt.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!