Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nálatok is felejtős az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok is felejtős az a csaj, aki nem engedi az anált?

Figyelt kérdés
Nekem ez elég alap dolog, a mostani barátnőmmel eddig csak egyszer csináltuk, de nem sült el valami jól. Hiába tágítottam ki és használtunk síkosítót is rendesen, kicsit sem élvezte és abba kellett hagyni. Azt sem lehetne mondani amúgy, hogy nagy farkam van. Akkor megbeszéltük, hogy többet nem csináljuk, de nekem erre lenne igényem. Jogos lenne emiatt dobni?
2018. aug. 11. 21:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az ilyen faszik felejtősek, mint te.Bocs, nem tudlak férfinek nevezni.A barátnőd viszont sokkal boldogabb lesz Nélküled, ez tuti.
2018. aug. 12. 08:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Arra így magamban én is kíváncsi lennék, hogy milyen közegből jöhetsz, mi lehet a végzettséged, mert a gondolkodásod alapján lenne tippem. A csajaid is nagyjából előttem vannak..
2018. aug. 12. 13:23
 23/27 A kérdező kommentje:
Egyetemet végeztem, jelenleg senior fejlesztőként dolgozok egy nagy multinál, perfekt angol, németet meg most tanulom.. legyen elég annyi, hogy elég jól keresek. Szerintem cigányk*rvák helyett inkább olyan nőket képzelj magad elé, akik a legtöbb ide írogató lúzerrel szóba sem állnának. De most akkor jöhet az, hogy te mire vitted eddig. :)
2018. aug. 12. 13:56
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kis szivem, kamuzni mindenki tud a neten.

Egyetértek az előtted válaszolóval, valószínűleg a legalja közegből való vagy. Nem kell ezt szégyellni, csak ne várj megértést a hülyeségben.

2018. aug. 12. 14:18
 25/27 anonim ***** válasza:
Az érdeklődésem költői volt, egy percig nem gondolnám, hogy majd leírod magadról az igazat, de nem is kell. #22
2018. aug. 12. 18:53
 26/27 anonim ***** válasza:
😆😆 Lehet szopoálarcban tölti az ideje 90%-át a kérdező és azért kérdez az anál felől mert nem engedi a párjának a seggbekukit az meg elakarja hagyni. Csak ő fordítva adja elő. 😆😆😆
2018. aug. 12. 19:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez így nem kapcsolat..nem elég a sima szex?
2020. máj. 17. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!