Ez már felejtős?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akinek úgy vettem észre, hogy tetszek. Mosolygott rám, nézett. Én hülye nem reagáltam semmit rá, pedig nekem is nagyon bejön.
Most pedig mégcsak visszaköszönni sem akar.
Lehet úgy vette, hogy nekem nem tetszik és megsértődött? Ezek után van még esélyem nála, vagy ez már elúszott?
2013. júl. 18. 15:55
1/4 anonim válasza:
van,menj oda hozzá és beszélgessetek
2/4 anonim válasza:
Istenem hogy milyen fatökű vagy... Benned lehetne az a szokás ha egy jó csaj rád mosolyog akkor visszamosolyogj.. :DD
3/4 anonim válasza:
beszélj vele, úgy még lehet esélyed
ha csak vársz, akkor viszont semmi
4/4 anonim válasza:
Szerintem elég sokan jártunk már így. Csakis úgy derítheted ki, ha leállsz vele beszélgetni. De lehet, hogy már nem érdekled őt, és ezért már rád se néz, nem köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!