Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan létezik a valóságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan létezik a valóságban hogy egy férfi 40 éves koráig szűz marad?

Figyelt kérdés
Mint a 40 éves szűz című vígjátékban. Ilyen ember létezhet a valóságban?? Ha igen hogy lehet az hogy nem bolondul meg??

2018. aug. 11. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is az lennék, ha nem mentem volna el prostihoz 22 évesen. :D Amúgy nincs semmi baj a prostikkal semmivel sem rosszabbak azoknál a nőknél akik minden hétvégén mással kefélnek buliba.
2018. aug. 11. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, 40 elmúltam. Voltak kapcsolataim, de nem akartam elkapkodni a dolgot. Fontos a testiség, ölelés, egymáshoz bújás, stb., de sosem értettem, miért akarja mindenki minden áron a szexet. Nyilván az sem lehet rossz dolog, de ekkora felhajtást miatta... sosem értettem. Nem is emiatt bolondul meg az ember, inkább az rossz, ha nem találja meg az igazit sokáig. Most már én is rajta vagyok.
2018. aug. 11. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja előfordul néha....
2018. aug. 11. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát nagy a felhajtás a szex körül. Lehet boldogulni nő nélkül is, úgy ahogy nővel. Mindegyiknek meg van az előnye meg a hátránya. Egy férfi a mai világban simán boldogul egyedül. Mindent lehet pótolni, még a nőt is.

De hát nem értem a nőket. Nem hogy örülnének neki, hogy foglalkoznak velük, boldoggá akarják tenni őket. Mégis több nőszerető férfi, inkább a szüzességet választja. Mert a nők a szex fejébe, hatalmas ellenszolgáltatást várnak. Mintha nem is élveznék és csak káruk származna a szexből.

Ezért a szűz férfiak azt gondolják, hogy ha nem értékelik őket, vagyis nem fontos a nőknek a szex. Akkor nem érdemes a nőkkel foglalkozni. Az ember boldoggá tenné, azt megy a szarkeverés, és megkapja az ember, hogy tönkre tette az életét.

Hát ennél az egyedüllét sokkal jobb. Az egyént sem bántják és ő sem bánt senkit.

2018. aug. 12. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!