Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok jó lerázós szöveg van.
De én csak női oldalról tudok nyilatkozni
Miért kell egyből ilyen konkrétumokban gondolkozni? Ez egy teljesen általános kérdés. Mellesleg egyetértek, jobb ezt így intézni, de a te példádban meg van konkrét eset és magyarázat.
Az ilyenekre gondoltam, hogy legyünk csak barátok! Egyedül kell lennem(variálva have to work on myself). Nem vagyunk egy hullámhosszon! Vagy a legrosszabbat, amit én is már megkaptam, nem férsz most bele az életembe.
Sorolhatnánk még az ilyen sablonokat, de a lényeg, hogy ezek a legrosszabbak. De szerintetek létezik ténylegesen jó általános ilyen szöveg?
Szerintem igenis kellenek a konkrétumok. Ezek az általános lerázó szövegek, amiket felsoroltál rettenetesen cikik mindkét félnek. Mindenki tudja, hogy nem arról van szó, hogy az illető egyedül akar lenni vagy barátkozni akar, stb. Akinek ilyet mondanak, annak megalázó, hiszen hülyének nézik ahelyett, hogy őszintén elmondanák az indokot.
Szerintem sokkal korrektebb, ha konkrétan (nem bunkón) elmondjuk, hogy mi a baj, és nem hitegetjük a másikat a maradjunk barátok és társaival.
Jaj de oda van mindenki az őszinteséggel!!!!
Ha ennyi őszinte ember lenne az országban, sokkal jobb lenne itt élni.....
A nők kiváltsága, hogy lehetnek nyersen nyíltak is, vagy tapintatosak.
Féfiaktól a legjobb lerázó szöveg, hogy “majd hívlak”, aztán utána többet nem keresi a csajt, hívásaira, üzeneteire sem reagál, mert nekünk nem illik a csajok lelkébe taposni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!