Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek létezik jó "lerázó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik jó "lerázós" szöveg?

Figyelt kérdés

2018. júl. 23. 15:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyszer tanácsot kértem az egyik lány barátomtól, hogy hogyan rázzak le egy lányt akit amúgy kedveltem, de nem akartam volna vele kezdeni, de úgy, hogy ne bántsam meg. Azt mondta, hogy vagy földbe tiprod, vagy összejössz vele. Mondtam magamban, hogy ugyan már i can handle it. 1,5 évig jártam a lánnyal:D
2018. júl. 23. 17:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk az őszinteség?

Vagy ha ez nem megy, akkor valami kegyes hazugság.

Aki párkapcsolatot akarna veled, te viszont csak kalandot.: Sajnálod, de nem állsz készen erre, s nem akarod megbántani, élete legszebb éveit elvenni tőle, miközben valaki, akinek minden kincsnél értékesebb, várja. (Persze nem kell ennyire ékes szöveggel...)

Kaland esetén: - Bocsi, de kasztrált vagyok és a farkam olyan kicsi, hogy sokan 100 forintos gumilabdának nézik.

L

2018. júl. 23. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: Azt javítanám, hogy:

*Aki párkapcsolatot akar veled, te viszont csak kalandot, VAGY egyszerűen nem tetszik, nem tudod elképzelni vele.

2018. júl. 23. 17:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha az én példámra mondtad ezt konkrétan, akkor én mondtam neki mindent, hogy miért nem szeretném. De mint azt a másik lány is említette, semmi nem lesz elég jó indok, ha csak nem kíméletlen az ember. Sok zavaró tényező volt, de végül is úgy alakult, hogy összejöttünk nálam menet közben jöttek meg az érzések. Nem véletlen voltunk ennyi ideig együtt. Én szakítottam vele, de nem azért, mert akartam volna. Ő rontotta el a dolgokat. Később bebizonyosodott, hogy életem egyik legrosszabb döntése volt, hogy összejöttem vele. 10 év alatt 2x sikerült lerombolnia bennem mindent. Az egész világképemet. Szóval nagyon remélem, hogy nem rám írtad ezeket. Főleg, hogy a legszebb éveit veszem/vettem el. Ő vette el az enyéimet és nem csak azt amíg együtt voltunk
2018. júl. 23. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!