Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, akinek konkrétan a kismellű nők tetszenek?
Nem csak elviseli/tolerálja, mert épp nem jut nagymellű vagy kompromisszumot köt, mert a vékony nőket szereti és nekik nagyon ritkán van nagy mellük természetesen.
Én azt hittem, nekem egész tűrhető mellem van, és dicsérték is többen, hiába csak 70/B. Kerek, szimmetrikus és szerintem illik a vékony alkatomhoz.
Egy ismerősöm a napokban kioktatott, hogy a kis mell gusztustalan, és még a legcsúnyább formájú, leglógósabb nagy mell is ezereszer jobb, mint egy "deszka csaj". Szerinte minden férfi a nagy mellekre bukik, a kis mell sose lesz olyan vonzó, és hiába állítja valaki, hogy neki tetszik a kis mell, az evolúciós képtelenség. Mindenki nagymellű nőt választana, ha megtehetné.
Ez tényleg így van? Többször hallottam már ilyesmit, de annyira nem aggasztott.
Saját képet nem küldök, de méretre és formára is nagyjából teljesen ugyanilyen a mellem, és eddig nem voltam vele kifejezetten elégedetlen.
Imádom azt ha valaki a tahóságát az evolúció érve mögé próbálja rejteni. Ne is foglalkozz az ilyenekkel. És gondolj arra, hogy neked könnyebb (nagy mell-nagy súly).
És hogy mások is mondják az nem jelent semmit, itt gyk-n mindenkinek legalább 20 cm-es, aztán nem az számít kinek mekkora (egyik sem).
Nem olvastam a kifejtést, de...
Nem ez a meghatározó nálam. A popsid jobban érdekelne.
Egy kivétel van, ha ugyanaz az érdeklődési köröd, mint nekem, tolerálod az "állatságomat", sőt... kép küldés nélkül veszlek feleségül!
Ha "fiatalon" szeretnél beledögleni az adrenalinba, így bátran. :-)
Létezik.
Egy volt kollegámról biztosan tudom, hogy a szinte semmi mellű csajok jöttek be neki.
És ha egy ilyen van, tuti lesz még több is
Ha neked és másoknak a belinkelt mell kicsi....akkor keresek inkább egy kötelet. :)
Nekem még akkora sincs...
jé... link is van :-) na nézem is meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!