Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, akinek konkrétan a kismellű nők tetszenek?
Nem csak elviseli/tolerálja, mert épp nem jut nagymellű vagy kompromisszumot köt, mert a vékony nőket szereti és nekik nagyon ritkán van nagy mellük természetesen.
Én azt hittem, nekem egész tűrhető mellem van, és dicsérték is többen, hiába csak 70/B. Kerek, szimmetrikus és szerintem illik a vékony alkatomhoz.
Egy ismerősöm a napokban kioktatott, hogy a kis mell gusztustalan, és még a legcsúnyább formájú, leglógósabb nagy mell is ezereszer jobb, mint egy "deszka csaj". Szerinte minden férfi a nagy mellekre bukik, a kis mell sose lesz olyan vonzó, és hiába állítja valaki, hogy neki tetszik a kis mell, az evolúciós képtelenség. Mindenki nagymellű nőt választana, ha megtehetné.
Ez tényleg így van? Többször hallottam már ilyesmit, de annyira nem aggasztott.
Saját képet nem küldök, de méretre és formára is nagyjából teljesen ugyanilyen a mellem, és eddig nem voltam vele kifejezetten elégedetlen.
Csajoknál is van aki a kis fszt és van aki a nagy fszt kamázza.Most ha valaki megszeretne mindkettőnek felelni fsszal az már tud valamit.
Az a köcsög-bunkó a neki megfelelő mellekről regélt neked,mert ó a nagyot szereti.Hát szeresse,de ezért én nem lennék bunkó.
Én ezt a mell méretet ,vagy kisebbet szeretem,imádom,amit linkeltél,de akkor sem fikázom le azt ,akinek nagyobb mellei vannak,ha nem elfogadom.
Ne aggódj ,mert minimum annyi,de inkább többen szeretik ezt a te mell méretedet,mint a csöcsöt,tőgyet.
Köszöntöm a nagy csöcs pártiakat,mert nekik is igazuk van,mivel nekik meg az kell,azt imádják és szerintük ők vannak többségben.
Az a lényeg,hogy neked tökéletesen jó,a többit meg nagy ívben szrd le.
Van olyan férfi.
Én!
A nagyon nagy mellek már undorítóak
már soxor írtam, h kis mell 4eva.
Ahogy 1-es pasija, én is seggpárti vagyok.
"Mindenki nagymellű nőt választana, ha megtehetné." - megnyugtatlak, nem mindenki. Hozzáteszem a mellméret nálam nem meghatározó a párválasztásban (de még szexuálisan se), de ha pisztolyt nyomnak a fejemhez, hogy válasszak, akkor inkább a kisebb, mint a nagyobb.
Amit linkeltél képet, szerintem nagyon szép mellek; ha neked is hasonló van, akkor teljesen elégedett lehetsz.
Ha neked ilyen van akkor teljesen elégedett lehetsz!
Egy kapcsolat milyenségét nem a nő mellének nagysága határozza meg! Ha igen, akkor azt a kapcsolatot megette a fene! És ne sajnáld ha vége lesz!
Amúgy a kis melleknek megvan az az előnyük, hogy késöbb ereszkednek meg, tovább maradnak esztétikusak.
Mèg ilyeneken gondolkodni..
Van több fèle szemlèlet.
Van aki csak a lànyok alakjàt nèzi. Van aki az arcàt. Van aki a hatsójat vagy combjàt làbat ès van akit meg a mellek hoznak làzba.. De vannak egyèbb kombinàciók is.
Emellè mèg persze egy szemèllyisègnek is tàrsulnia kell ,mert ugye mindenki màsforma.
Mindenkibe van hiba így tudni kell konprumisszumokat kötni.
Szerintem minden normàlis ember így gondolja. (Legalàbbis így kène)
Jobban szeretem a kisebb mellet, mint a nagyot!
Amit belinkeltél, az meg szerintem nem is kicsi.
Szóval ne aggódj emiatt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!