Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már unom a szexet?
Nem arról van szó, hogy nem kell néha-néha, de nem érdekel annyira. Ha van jó, ha nincs, nem kifejezetten hiányzik.
Elég sokáig elvagyok nélküle.
41 F
Azért az kemény, hogy egy 41 éves férfi gyk-n kér tanácsot. :D
Csinálj olyasmiket, amiket eddig még nem csináltál. Bőven fiatal vagy még ahhoz hogy und vagy ne legyen szexuális életed. Most ként megdugnod mkit.
hát a szex olyan mint bármi más, pl mint a főzés. Ha elég változatosan csinálod, akkor nagyon élvezetes tud lenni, de egész életedben csak rántottát és rántotthúst főztél csak, akkor nagyon megunod.
Egyik legkreatívabb tevékenység a szex, csak kicsit merésznek kell lenni
Én is kezdtem így lenni 40 évesen az elmúlt 2-3 évben. Munkahely váltás miatt a meló jóval több és stresszesebb lett, kevesebbet is aludtam, ezért folyton fáradt voltam és valahogy elmúlt az, hogy 1-2 hét szexhiány után már csak a szexen tud járni az agyam, annyira kanos vagyok. Aztán jött egy kis izgalom egy fiatal lány személyében és a végére sikerült úgy beröffentenie a szexmasina motorját, hogy rendesen rászoktam mint a drogra :D
Nagy úr a megszokás, ha olyan élethelyzetbe kerülsz, ami leszívja az energiáidat, akkor már nem biztos, hogy folyton vágyni fogsz a megszokott rutinszexre a megszokott partnerrel.
Ez lenni nekem feleseg, Oxana. Unom belé!
Szerezz egy jó nőt és minden nap benne akarsz majd lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!