Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti párotok végig benyomja tövig? Ha nem az titeket is zavar?
Figyelt kérdés
Sajnos a páromnak szokása mikor ő van felül,hogy nem mindig nyomja be tövig.
Ilyenkor jelzem erősebb öleléssel hogy de én szertném...
Az meg milyen lenne már ha minden szexnél kimondanám?!
2018. aug. 9. 13:43
1/17 A kérdező kommentje:
Lemardt ,hogy szeretem őt. A mérettel megvagyok elégedve,amikor tövig bentvan azt különösen imádom. Tehát nem keveslem őt.
2018. aug. 9. 13:45
2/17 NemFogodKitalálni válasza:
Igen, nekem tövig szokta nyomni. De ha nem, akkor szólok neki hogy úgy jobb. Semmi nincsen ebbe.
21N
3/17 anonim válasza:
van amikor nem nyomja be, de akkor a csipőjénél meg fogom és éreztetem vele h mehet nyugodtan teljesen; amikor beszéltünk erről azt mondta h fél h fájdalmat okozna ezért nem nyomja mindig tövig
4/17 anonim válasza:
Nekem be szokta nyomni teljesen.23L
5/17 anonim válasza:
Lányok, felejtsétek már el az ilyen nem egyértelmű nonverbális jelzéseket. 100 más dologra kell amúgy is figyelni a pasinak szex közben. Nincs kapacitás még a rejtvényfejtésre is.
Kommunikáció..!
6/17 anonim válasza:
Teljesen bennem van szex közben az persze más amikor “játszadozik” de ha csak ugy nem tenné akkor szolnék neki.
7/17 anonim válasza:
Misszionárius pózban én a lábaimat köré fonom és húzom magamra, ebből tudni szokta hogy mi a pálya.
Kutyapózban meg hátrébb tolom a fenekem, hogy minél jobban beljebb menjen a farka, ez is leszokott esni neki.
8/17 anonim válasza:
Mi lenne, ha meg beszélnéd vele, nem hiszem hogy olyan teljesíthetetlen dolog...
10/17 anonim válasza:
Hat nem tom felig tok szar xd
Mond meg neki ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!