Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar hogy csak 13 centis a péniszem. Sok olyan nő van akinek nem elég ez?
190 cm vagyon és vékony testalkatú vagyok pedig.
Nem merek ismerkedni lányokkal emiatt.
Annyira jó azoknak a fiúknak akiknek nagyobb van...
20F
Ilyen gyerekes felfogással egyáltalán nem is baj,hogy nem ismerkedsz még,csak elijesztenéd a lányokat.
13-16 cm az átlaghossz,de ez már nagyon sokszor elhangzott itt az oldalon,ha valakinek nem jön be az átlagos,azzal nem lehet mit kezdeni,de pont azért ennyi az átlag,mert a legtöbb nőnek ez a legmegfelelőbb méret.
Ez a méret teljesen jó.. de fárasztóak már az olyan férfiak akik mással sem tudnak foglalkozni, csak, hogy mekkora méret van a lábuk között..
42/N
Ezt olvasd el. Néhány válaszadó nagyon jókat írt és most nem a hülyeségekre gondolok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Már ne haragudj, de nekem 1 centis péniszem sincs, mivel nő vagyok. Nincs műbrokim sem, és mégis sikítós orgazmust tudok okozni magamnak pusztán 1 ujjammal. Neked van 10, és még egy farkad, nyelved is van.
Szóval tök felesleges ez a vergődés, amit itt művelsz.
Kb a 99,99%-ának nem lesz elég.
Ezt el kell fogadnod. Igy jártál, és nem vagy olyan szerencsés mint a nők, hogy azt és olyanra plasztikáztat magán amit és amilyenre akar. De ha nem is teszi meg akkor is bármikor talál magának partnert, akár pici a cicije akár hatalmas a feneke vagy full el van hizva.
De neked mint kisf@rkú fickó semmi esélyed. Kivéve ha milliomos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!