Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha alakulna egy számodra szimpatikus nővel komoly kapcsolat, de első szexnél meglátnád a melleit, ami úgy lóg mint 2 üres tejeszacskó, mit tennél? Meghátrálnál vagy kellene így is?
Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 22:41
22/29 Gladiátor087 válasza:
Nem zavarna.Egy csaj nem csak a két melléből áll. jóó azért nem árt ha szép kerek mellei vannak :) de ha tetszik egy csaj akkor nem a mellei lesznek a fő szempontja hogy kapcsolatba kezdjek vele akár rövid akár hosszú távú és szerintem a férfiak többsége mind így van ezzel .
23/29 anonim válasza:
Nekem olyan ismerős ez a tejeszacskós megfogalmazás. ;D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
16-os válasznál
Ez egyszerű, vagy ugyanaz a kérdező, vagy csak egymástól veszik át az ötleteket.
24/29 anonim válasza:
Olyan nő nincs bizonyos kor után főleg, akinek nem ereszkedik meg a melle. Szülés előtt plasztika nem hinném,hogy jól jönne, a felvarrás pedig a legmacerásabb.
Nő vagyok, de az a pasi, aki első alkalommal kiábrándul a nőből a lógó melle miatt sosem fogja igazán kívánni, tehát fölösleges erről beszélni. Akit nem zavar, azt meg nem zavarja.
25/29 anonim válasza:
Jaj kérdező, ne a gyk-n végezz már közvéleménykutatást. Tedd fel ugyanezt egy bodybuilder fórumra. Teljesen más válaszokat fogsz kapni. :) Gusztustalan és kész.
26/29 anonim válasza:
A kérdező szinte biztos, hogy pasi. Vagypedig egy butch(csúnya) leszbi.
27/29 A kérdező kommentje:
Megnyugtatlak sose voltam leszbi és nem is leszek. Nem megyek másik fórumra. Ez egy szimpla kérdés volt. 😉
2018. aug. 9. 09:55
28/29 anonim válasza:
Oké, nem is kötekvésből vagy bántásból írtam. De ha te vagy a linkelt kérdésnél a 16 os válaszoló
29/29 anonim válasza:
Voltam olyan lánnyal, akinek a mellbimbójára ráakaszthattam volna az öltönyöm, olyan hegyes volt. Mellé közepes, de inkább kicsi. Erős ok volt szakításkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!