Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lányok! Ti mivel védekeztek? A gumi mennyire biztonságos? Nektek szakadt már el?
Tablettával 3éve
Ezelött 4évig gumi óvszer és 2x szakadt el
44 vagyok
Mindig is gumival vedekeztem es meg soha nem szakadt el egyik sem. Szerintem tobb mint 20 fajtat probaltunk mar de nem volt gond ebbol.
1 évig gumit használtam. Egyszer sem szakadt el, de úgy tudsz ez ellen is védekezni, hogy nem a gumiban mész el, hanem kihúzod a farkad a nőből és leveszed a gumit majd rá vagy a szájába élvezel. Így ha esetleg a gumi lyukas lenne sincs esély bajokra vagy ha idő közben kiszakadt volna. Nagyon max az előváladékkal lehetnek gondok de az nagyon nagyon kicsi esélyes probléma.
Előzőktől félretéve jelenlegi prárommal 1 éve tablettáthasználunk és mivel párom rendesen szedi és mindenre odafigyel amire kell így talán ez a lehető legbiztonságosabb amit használhatunk.
Egyébként szeretnénk áttérni az injekcióra mert arról mégtöbb jót írnak olcsóbb és hatásosabb és elég 3havonta 1x odafigyelni rá. Nem tudod kihányni vagy hasmenéssel sem ürül ki.
Gumival. Régebben szedtem tablettát, de eü gondok miatt abba kellett hagynom.
A gumi egyszer szakadt csak el, nem a jelenlegi párommal voltam, csak egy kalanddal. Szerintem az volt a gond, hogy nem voltam elég nedves. Ettől függetlenül ezt tartom a legbiztonságosabb módszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!