Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha alakulna egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha alakulna egy számodra szimpatikus nővel komoly kapcsolat, de első szexnél meglátnád a melleit, ami úgy lóg mint 2 üres tejeszacskó, mit tennél? Meghátrálnál vagy kellene így is?

Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 22:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Persze. Azon lehet segíteni.. Ilyen esetben való a szilikon szerintem. Nem akkor mikor "még nagyobbat akarok"..
2018. aug. 8. 22:58
 12/29 anonim ***** válasza:
500.000 forint es rendben lenne a cici, adtam mar cicit ajandekba :))))
2018. aug. 8. 23:07
 13/29 A kérdező kommentje:
Az enyémek nem lógnak.
2018. aug. 8. 23:24
 14/29 anonim ***** válasza:
79%

Igen, volt ilyen csajom. Pushup melltartóban feszült mint egy labda. Az első randin feljött hozzám a lakásra. Levette és lapos, lelógó volt. Akkor azt mondtam hogy ez az éjszaka az első és utolsó. Aztán annyira jól szopott és nagyon jól dugott, hogy lett második, hamadik stb.. Két évig együtt voltunk.

De nagyon lelombozó tud lenni egy ilyen mell. Tudom nem tehet róla, én meg arról hogy nem tetszik. Akkor inkább legyen nagyon picike de feszes formás.

2018. aug. 8. 23:38
 15/29 anonim ***** válasza:

Kellene, nem probléma.

De kérdező, ha a tiéd nem lóg, akkor miert tetted fel a kérdést?

2018. aug. 8. 23:51
 16/29 anonim ***** válasza:
2 tejeszacsi..? Határeset! A nő egyéb részei mennyire szemrevalóak?
2018. aug. 9. 00:19
 17/29 A kérdező kommentje:
Hát csak azért tettem fel a kérdést mert itt mindenki úgy szereti a melleket. Kíváncsi voltam egy ilyen szituációnál mit lépnének a pasik. Bár itt mindenki azt ur amit akar....
2018. aug. 9. 01:06
 18/29 A kérdező kommentje:
*ír
2018. aug. 9. 01:06
 19/29 anonim ***** válasza:

MEgan QT, Maya Hills vagy Sandra Orlow még lógó mellekkel is kéne...

Amúgy meg fizetném a mellműtétjét. Ha nem akarna belemenni akkor sem hagynám el de elég kicsi a valószínűsége hogy úgy tetsszen magának.

Amúgy mégis mennyire lógnak azok a mellek?

35F

2018. aug. 9. 02:22
 20/29 Gymnospermatophyta ***** válasza:
Ha már valakivel odáig eljutok, ezen nem problémáznék. Egyébként lehet szép a logó mell is.
2018. aug. 9. 03:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!