Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha alakulna egy számodra szimpatikus nővel komoly kapcsolat, de első szexnél meglátnád a melleit, ami úgy lóg mint 2 üres tejeszacskó, mit tennél? Meghátrálnál vagy kellene így is?
Igen, volt ilyen csajom. Pushup melltartóban feszült mint egy labda. Az első randin feljött hozzám a lakásra. Levette és lapos, lelógó volt. Akkor azt mondtam hogy ez az éjszaka az első és utolsó. Aztán annyira jól szopott és nagyon jól dugott, hogy lett második, hamadik stb.. Két évig együtt voltunk.
De nagyon lelombozó tud lenni egy ilyen mell. Tudom nem tehet róla, én meg arról hogy nem tetszik. Akkor inkább legyen nagyon picike de feszes formás.
Kellene, nem probléma.
De kérdező, ha a tiéd nem lóg, akkor miert tetted fel a kérdést?
MEgan QT, Maya Hills vagy Sandra Orlow még lógó mellekkel is kéne...
Amúgy meg fizetném a mellműtétjét. Ha nem akarna belemenni akkor sem hagynám el de elég kicsi a valószínűsége hogy úgy tetsszen magának.
Amúgy mégis mennyire lógnak azok a mellek?
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!