Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Valóban ennyire csak a külsőség fontos?
Nem, ennyire nem fontos.
Ha alkalmi, akkor meg alkalmi.
Nem, a punci csak sokadlagos a külsőn belül. VAn az arc, a mell, a hasfal, a csípő, a fenék, a lábak, a járás, a tartás, a tekintet, stb.
De igen, nagyon fontos, ahogy mindenkinek az. A külső megfog, a belső megtart, ahogy a mondás is szól ugyebár.
A tág puncin lehet javítani Kegel gyakorlat gésagolyó
A szűk punci elöbb vagy utobb igazodik a férfi méretéhez
Kivéve ha a pasinak olyan durva mérete van hogy szétrepeszti
Nyilván olyan lányt választanak akivel a megjelenés is jo és nem kell elbújni szégyelni hiába van jó nunusa
24N
A külső fontos, a punci fontos, a személyiség és a kisugárzás is nagyon fontos. Az összkép dönt, de nem fogok dobni valakit csak a puncija tágassága miatt. A legszűkebb nő akivel dolgom volt 20 évvel volt idősebb és eszméletlen finom szűk puncija volt 43 évesen is. De a külső átlagosan szép volt a kisugárzása szexuálisan nagyon tuti volt de emberileg nem az én esetem volt. Nem minden a punci. A Met-Art-on a legátlagosabb legvékonyabb csajoknak is lehet álomszép puncijuk. Amúgy szinte majdnem minden punci szép és finom. Tehát olyan sok különbség nincs köztük külsőre ami döntő lenne.
35F
De fordítva is lehetne. Nem a zsömle a kicsi, hanem a pofátok a nagy:D
Nálam számít a külső, de egyáltalán nem nagy mértékben. Volt olyan lány akit mikor először láttam a külsejére azt mondtam, hogy határeset. Talán látok benne valamit ami vonzó, de nem nagyon hat meg. Aztán később meg kb. 2 este és közte valón netes beszélgetés alatt beleestem. Onnantól kezdve az utolsó mm2-g szépnek láttam. De fordítva is így van. Ha valaki belsőleg a képet magáról lerombolja bennem, akkor akárhogy nézhet ki, nem látom vonzónak többé.
A vaginája meg pont, hogy nagyon sokadlagos szempont. Ha egy lánnyal vagy mellesleg, az együtt eltöltött idő igen csak kis százalékában van előtérben a puncija. Azért ezt lássuk be!
# 8
Van nő akinek befér az alkar az ököllel. Ha neked akkora van a lábad között hogy azt a lukat kitöltsd akkor műtetni kéne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!