Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spricceles vagy "squirt" (tobbi pent)?
Ugye egyes nők kepesek spriccelni. Sajnos n3m volt szerencsem meg ilyen lannyal egyuttlenni vagy csak bena vagyok de nagyonerdekell, hogy az a bizonyos folyadek az pontosabban mi. Ha nem vizelet,pedig sokan ezt allitjak, akkor mi? Van egy sajat holyagja ezeknek a lanyoknak erre , vagy hol taroljak urulesig?
Illetve minden lany kepes erre kelloen eros orgazmus mellett vagy ez ritkasag
Elore is koszsonom.
Ha pisi is, nekem eléggé vízszerű, a szaga egyáltalán nem olyan, és utána ragacsos, fehér nyomot hagyok a lepedőn, mintha nagyon sok hüvelyváladék jönne (kösz a kérdést, nem vagyok gombás, fertőzés sincs).
De a lényeg: imádta az összes barátom, főleg a jelenlegi.
"amikor a férfiak megmondják a tutit a női test működésével kapcsolatban"
Nem a férfiak, hanem az orvostudomány. Az egy sima tény, hogy a női ejakuláció vizelet, némi psa-val (ezt termelik az említett mirigyek), kár ezen rugóznod.
Kérdező, anatómiai, élettani kérdésekben ne a kazánkovácsokat és ékszerészeket kérdezz.
Aki azt írta, hogy mirigyek sokasága is előidézheti a spriccelést, az legyen kedves megnevezni azokat a mirigyeket. (Nem fogja tudni, mert nincsenek.)
Az anatómia sokszáz éves tudomány, és ugyan mindig vannak apróbb felfedezések, de nagy csodákra nem lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!