Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy pár éjszakás kalandba?
Külföldön dolgozom, megismertem egy srácot. Épp vendéglátásban dolgozom és ő odajött a haverjaival. Beültek, rendeltek. Már az elején mindketten néztük a másikat elégge. Elkérte a számomat, megadtam. Megígérte, hogy másnap is eljön a helyre ha épp dolgozom. Mondta, hogy hívott de egy férfi vette fel helyettem, és hogy az igazi számomat adjam meg neki. Amúgy az volt a rendes számom,nem is értem, hogy hogy irányította át valahogy. Mindegy megbeszéltük,hgy instagrammon beszélünk.
Írtam neki. Egyszer csak szóba jön, hogy találkozhatnák a szex miatt. Nem lett kimondva de rendesen arra utalt.
Igazából bele is mennék, hiszen nincs barátom, már nem vagyok szűz, egyedül vagyok itt. Csak azért félek tőle, mert mi van ha miután megtörténik az eset visszajön a vendéglőbe. Nem akarok lebukni a munkatársak előtt, így is olyan szemetek. Nem hiányzik,hogy még erről is beszéljenek. A srác nagyon dögös.
Szóval ti belevágnátok?
Én 19 vagyok, ő pedig 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!