Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisebb/kis farkú férfiakat a méretük meggátolja abban, hogy egy éjszakás kalandokba bonyolódjanak?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam,hogy az a férfi,akinek "jó" farka van,az nagyobb bátorsággal veti bele magát az egy éjszakásokba? Van valami összefüggés a méret és a hajlandóság között?
N.
2018. jún. 29. 02:36
1/17 anonim válasza:
A kisebb peniszu ferfiak altalaban nagyobb onbizalomhianyban is szenvednek, ebbol adodoan igen, joval ritkabban bonyolodnak egyejszakas kalandokba, sot, parkapcsolat teren sok mas esetben sem mernek annyira kezdemenyezni, mint a nagyobb hjmtaggal rendelkezo szemelyek.
2/17 anonim válasza:
Biztos van összefüggés. De azért nem minden átlagos, vagy kisfarkú ember önbizalom hiányos. Mikor már szexre kerül a sor, kevés esetben kap elutasítást a ffi. A nő is úgy van már akkor vele, hogy csináljuk... Szerintem a nagy faroknál inkább gyakoribb. F
3/17 anonim válasza:
Az ég világon semmi összefüggés sincs
4/17 anonim válasza:
Nem tudom az enyémet hová sorolni de így is eléggé nehezen ismerkedek.
5/17 anonim válasza:
Nem tudom, az én farkam a “jó” kategóriába tartozik-e, de eddig nem volt rá panasz. Szerintem ha kisebb lenne sem gátolna túlzottan.
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem
Hamarabb volt kisebb mérettel rendelkező partnerem mint lóf.....sz méretű
Bár az utóbbit nem is kerestem
24N
7/17 anonim válasza:
Még szép hogy van összefüggés. Akinek van 16-20 cm sokkal magabiztosabb a nők terén. Kis hulladék méretekkel nem lehet egy nőt rendesen megb*szni, meg nyilván a kis méret puszta látványa is kiábrándító.
8/17 anonim válasza:
Az enyém 14 cm. Eddig voltak gátlásaim, de már nincsenek, szóval hölgyeim, ki ér rá ma vagy holnap este? : ))
9/17 anonim válasza:
ha megvan az önbizalmad, az sugárzik belőled ami nagyon vonzóvá tud tenni a nőknél, hiszen ők is abból indulnak ki, hogy ez a srác biztos a dolgában, vele jó lesz.
Önbizalmat sok minden adhat: izmos test, nagy farok, dugási tehetség, pénz, hatalom, tudás és még ezer másik dolog
10/17 A kérdező kommentje:
van egy pasi,aki tetszik,aki amúgy félénk típus,de tudom,hogy voltak már egy éjszakás kalandjai és elkezdtem agyalni,hogyha ilyeneket "mer" tenni,akkor biztos,hogy rendben van a farok mérete.
2018. jún. 29. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!