Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb "csomaggal" nagyon égő a fecske úszónadrág?
Figyelt kérdés
Úszáshoz sokkal praktikusabb amúgy, mint a short.2018. jún. 27. 13:01
2/12 anonim válasza:
Nagy csomaggal is égő a fecske :D Hagyd meg a 80 éveseknek inkább
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor mondjuk a hosszabb szárú, de testhez álló nadrág?
2018. jún. 27. 13:04
4/12 A kérdező kommentje:
Shortban nem szeretek, lebeg össza-vissza, mikor kijövök, 5 liter vizet szétfröcskölök...egyzserűen nem praktikus, ha nem csak áztatni mész magadat.
2018. jún. 27. 13:05
5/12 anonim válasza:
Vagy, akkor ne verd ki egy hónapig és jól megduzzadnak a golyóid és már is nagyobbnak fog látszódni a csomag.
6/12 A kérdező kommentje:
Ja, vőlegénybetegség? :D Akár! :D
2018. jún. 27. 13:07
7/12 anonim válasza:
Nyugodtan válaszd azt a típust, amit szeretsz. Bár én ritkán jutok úszási lehetőséghez, de magam is a fecskét részesítem előnyben pont amiatt, amit írtál is.
A short nekem mindig felfújódott, egyszerűen nem lehet úgy belépni a vízbe vele, hogy ne kerüljön alá levegő.
A fecske/brief kategóriában is vannak divatos darabok, amelyek nem "papásak".
Sőt, elárulom, amikor itthon dolgozom, akkor is fecskét veszek fel, mert nem szeretem, ha a fél lábszáram felbarnul, a másik fele fehér marad.
Én alsónadrágból is fecskét hordok, vannak modern szabásúak, egyszerűen abban érzem magam jól.
8/12 anonim válasza:
A fecske minden esetben égő. Kivéve ha 80 éves vagy
9/12 anonim válasza:
Sokan vannak fecskében és senki sem a farkadat fogja figyelgetni. Am szertintem meg a térdig érő fürdőgatya a ciki. L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!