Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kisebb/kis farkú férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisebb/kis farkú férfiakat a méretük meggátolja abban, hogy egy éjszakás kalandokba bonyolódjanak?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam,hogy az a férfi,akinek "jó" farka van,az nagyobb bátorsággal veti bele magát az egy éjszakásokba? Van valami összefüggés a méret és a hajlandóság között?

N.

2018. jún. 29. 02:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Még hogy a nőket nem érdekli a méret és csak a pasik foglalkoznak vele :D

Kedves kérdező, nálad hány cm az ami "rendben van" ?

2018. jún. 29. 13:01
 12/17 A kérdező kommentje:

nálam az átlagos,vagy az annál valamivel nagyobba nyerő.

Olyan 15-17 cm közötti,de a vastagság sokkal fontosabb.

Abból is a kicsit masszívabb jön be, 4-4,5 cm átmérő.

Egyáltalán nem ló méretek...

Csak egy masszív átlagos..nekem az már jó farok.

2018. jún. 29. 13:07
 13/17 A kérdező kommentje:
parasztvakítás,hogy a nőket nem érdekli...nincs olyan barátnőm,akit ne érdekelne...sőt a nők legalább annyira vizuális típusok,mint a férfiak, az ás kérdés,hogy ezt mennyire kommunikálják félre...
2018. jún. 29. 13:09
 14/17 A kérdező kommentje:
* más kérdés
2018. jún. 29. 13:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem számít a méret?
2018. jún. 29. 13:20
 16/17 A kérdező kommentje:

én aztán nem...sőt,pont azt mondom,hogy rengeteget számít.

Ez a "nem a méret a lényeg" ez amolyan szállóige a semmire.Nesze semmi,fogd meg jól :)

2018. jún. 29. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el a nőket, hisz számít a méret. Egyik sem merje azt letagadni, hogy mekkora csalódás az amikor meglátnak egy nevetséges kicsi 12/3,5cm-es majdnem mikropénisz kategóriába tartó hulladék méretet! Csalt már meg jó néhány nő amiatt mert ilyen kicsi és vékony. Amellett, hogy még alacsony is vagyok 170cm ez a kisfarkúság már csak kegyelem döfés volt számomra..
2018. jún. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!