Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjszakás után nem tudom felejteni, más is volt már így?
Szánalmasnak érzem magam, egyszerre nevetek magamon és közben szomorú is vagyok, gyengének érzem magam. Hogy egy este után (ok hogy olyan nagyon jó volt, mint még soha senkivel, de ennek ennyire számítania kéne??) ezt érzem.
Rákattantam a pasira, követem neten mindenhol, alig várom mikor tesz ki valami újat, nézegetem a képeit, mint egy 14 éves kistini. Szánalmas. Egy óra beszélgetés és egy átszexelt este után. Help me.
22/N
Miért nem próbálsz vele beszélni?
Hátha lehetne belőle több este is akár.. 😊
Talán ha engednèl az egódból és nem lenél kiakadva azon hogy bejön neked egy pasi enyure egy ilyen után (ami tök normális)akkor keresd fel és beszélges vele lehet hogy ő is így èrez
Ha pedig nem akkor tegyél róla hogy így érizen ő is
Én is voltam így, szerintem beszélj vele, nincs mit vesztened, legfeljebb azt mondja nem. És akkor legalább továbblépsz. Tépelődni, álmodozni nincs értelme, csak az idődet rabolod.
És igen, mi nők ilyenek vagyunk érzelmeket viszünk bele abba is amibe nem kéne, nem általánosítok nem mindenki nyilván, de szerintem sok nő így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!