Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy éjszakás után nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás után nem tudom felejteni, más is volt már így?

Figyelt kérdés

Szánalmasnak érzem magam, egyszerre nevetek magamon és közben szomorú is vagyok, gyengének érzem magam. Hogy egy este után (ok hogy olyan nagyon jó volt, mint még soha senkivel, de ennek ennyire számítania kéne??) ezt érzem.

Rákattantam a pasira, követem neten mindenhol, alig várom mikor tesz ki valami újat, nézegetem a képeit, mint egy 14 éves kistini. Szánalmas. Egy óra beszélgetés és egy átszexelt este után. Help me.

22/N

2018. júl. 26. 00:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után elfelejted nyugi....
2018. júl. 26. 00:59
 2/18 anonim ***** válasza:

Miért nem próbálsz vele beszélni?

Hátha lehetne belőle több este is akár.. 😊

2018. júl. 26. 01:11
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez az igazi szerelem!
2018. júl. 26. 01:13
 4/18 anonim ***** válasza:

Talán ha engednèl az egódból és nem lenél kiakadva azon hogy bejön neked egy pasi enyure egy ilyen után (ami tök normális)akkor keresd fel és beszélges vele lehet hogy ő is így èrez

Ha pedig nem akkor tegyél róla hogy így érizen ő is

2018. júl. 26. 01:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, nem akar-e folytatást...
2018. júl. 26. 01:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez az igazi szerelem?
2018. júl. 26. 01:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

6:

Mert ez az

[link]

2018. júl. 26. 03:04
 8/18 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, szerintem beszélj vele, nincs mit vesztened, legfeljebb azt mondja nem. És akkor legalább továbblépsz. Tépelődni, álmodozni nincs értelme, csak az idődet rabolod.

És igen, mi nők ilyenek vagyunk érzelmeket viszünk bele abba is amibe nem kéne, nem általánosítok nem mindenki nyilván, de szerintem sok nő így van ezzel.

2018. júl. 26. 07:54
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
A szexkapcsolat zsákutca , csak azt nem tudod, milyen hosszú... de most már tudjuk, hogy a tiéd nagyon rövid volt. Sokszor leírtam, hogy egy ilyen szituációban előbb vagy utóbb valaki sérül. Tartsd meg jó emlékként....
2018. júl. 26. 08:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Egy óra alatt ledumálta a bugyidat és a szádba élvezett. Szerintem ő nem gondol komolyabb kapcsolatra, de újra meg fog dugni. Akkor megint így fogsz érezni és nem lesz több. Tudod ami könnyen jön könnyen megy. S te könnyen megdugható vagy neki. Nem reménykednék komoly folytatásban.
2018. júl. 26. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!