Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjszakás után nem tudom felejteni, más is volt már így?
Figyelt kérdés
Szánalmasnak érzem magam, egyszerre nevetek magamon és közben szomorú is vagyok, gyengének érzem magam. Hogy egy este után (ok hogy olyan nagyon jó volt, mint még soha senkivel, de ennek ennyire számítania kéne??) ezt érzem.
Rákattantam a pasira, követem neten mindenhol, alig várom mikor tesz ki valami újat, nézegetem a képeit, mint egy 14 éves kistini. Szánalmas. Egy óra beszélgetés és egy átszexelt este után. Help me.
22/N
2018. júl. 26. 00:58
11/18 anonim válasza:
Ha ô nem keres téged utána, szerintem nem érdemes erre a mértékű rajongásra, ne félj el fog múlni és lesz egy tuti pasi aki értékelni fogja ezt:)
12/18 anonim válasza:
11:
A nők nem abba szerelmesek igazán; akibe “erdemes” ezt te is tudod.
Epp ellenkezőleg. Ez a lényege
13/18 A kérdező kommentje:
Beszéltünk azóta párszor és nem is tűnt úgy mint aki a folytatás ellen van és esküszöm azt se bánnám ha csak még 1 este lenne, de sose voltam még ilyen fiúval. És igen egy óra volt a beszélgetés és igen, tudtuk, hogy ez lesz a vége, mégis teljesen más volt mint a többi "ilyen". De köszi az okoskodást. Igazából arra voltam csak kíváncsi, mennyire gyakori ez. De megnyugodtam, hogy mi nők már csak ilyen nyomik vagyunk köszi <3
2018. júl. 26. 23:39
14/18 anonim válasza:
Mi nem beszélgettünk egy órát előtte, de ugyanezt érzem, mint te. Hiába tudom, hogy csak szex, mégis azt hiszem, hogy az érzései miatt gyöngéd velem, pedig csak egy profi, aki tudja, mit miért csinál.
15/18 anonim válasza:
Csatlakozom az elottem szolokhoz.
En ugyanezt erzem,bar tudom hogy nem ez a valosag.
Csak egyszeruen nem akarom tudomasul venni.
Nalam mondjuk szeretoi viszonyrol van szo.
16/18 A kérdező kommentje:
15 de jó neked, ti legalább összejártok én meg csak sóvárgok :D
2018. júl. 28. 22:33
17/18 anonim válasza:
Egy éjszakás kaland, több éjszakás gyötrődés. megoldódott a folytatás?
18/18 A kérdező kommentje:
lett folytatása :)
2018. aug. 16. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!