Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ne kövezzetek meg kérlek!
Szóval mostanában a barátommal kicsit eltávolodtunk egymástól.Mindih a haverjaival van, hónapok óta hozzám sem ér, hiába próbálom vele megbeszélni, mindig talal kifogást. Többet veszekszünk, sőt a nyaralásunkra sem szeretett volna már elkísérni. A legjobb fiú haverom pedig már 12 éve mellettem van, és támogat mindenben. A barátom miatt nagyon ki voltam bukva a múltkor, átmentem a sráchoz és hát lefeküdtünk, igazából a vigasztalás ment át szexbe,de megígértük egymásnak, hogy többet nem fog előfordulni. Ennek ellenére iszonyatosan jó volt és még háromszor megtörtént. A haverom sokkal odaadóbb az ágyban, mint a barátom. Ti mit tennétek a hflycmben? Elmondanátok a barátotoknak? Félek, hogy a haveromnak esik bántódása...
19/L
19 évesen miért maradsz benne egy szar kapcsolatban?
Nem is értelek..
ööö...
szóval van egy régi akivel minden rossz
és van az új aki életed egyik legjobb barátja és szuper vele minden???
hát vazze, akkor cseréld le a régit
Hagyd ott mind a kettőt! A leírásod alapján a barátoddal kölcsönösen nem szeretitek egymást,a haver pedig egy féreg!
Aki lefekszik a barátjának a nőjével,azt én nem tudom emberszámba venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!