Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Ne kövezzetek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ne kövezzetek meg kérlek!

Figyelt kérdés

Szóval mostanában a barátommal kicsit eltávolodtunk egymástól.Mindih a haverjaival van, hónapok óta hozzám sem ér, hiába próbálom vele megbeszélni, mindig talal kifogást. Többet veszekszünk, sőt a nyaralásunkra sem szeretett volna már elkísérni. A legjobb fiú haverom pedig már 12 éve mellettem van, és támogat mindenben. A barátom miatt nagyon ki voltam bukva a múltkor, átmentem a sráchoz és hát lefeküdtünk, igazából a vigasztalás ment át szexbe,de megígértük egymásnak, hogy többet nem fog előfordulni. Ennek ellenére iszonyatosan jó volt és még háromszor megtörtént. A haverom sokkal odaadóbb az ágyban, mint a barátom. Ti mit tennétek a hflycmben? Elmondanátok a barátotoknak? Félek, hogy a haveromnak esik bántódása...

19/L

2018. aug. 7. 10:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a baratoddal mar reg vege a kapcsolatnak es neki is van valakije

Milyen kapcsolatról beszelsz?

2018. aug. 7. 10:55
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Egy dolgot árulj el!

Miért jobb egy rossz kapcsolatban szenvedni és megcsalni a másikat, mintsem végett vetni a kapcsolatnak és utána azzal szexelhetsz akivel csak akarsz?

A leírásod alapján totál feleslegesen vagytok együtt.. csak egymás idejét húzzátok.

2018. aug. 7. 10:55
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Én nem kövezlek meg, de ha nem vagy egy ócska ribi, akkor gerincesen elmondod a barátodnak. Vagy ha nem is, azonnal szakítasz. És ha ennyire menthetetlen a kapcsolatotok, és ennyire jól kijössz ezzel a másik sráccal, jöjj már össze vele... soha nem értettem az ilyeneket, akik inkább sínylődnek egy pocsék kapcsolatban, mellette meg ribit csinálnak magukból, ahelyett, hogy kulturáltan lezárnák azt, ami nem működik, és helyette azt választanák, amiben jól érzik magukat.
2018. aug. 7. 10:56
 4/17 October15 ***** válasza:
92%
Szakíts vele, ez elég nyilvánvaló. Akár el is mondhatod, azt mondjuk nem feltétlenül kell közölni, hogy kivel feküdtél le.
2018. aug. 7. 10:58
 5/17 anonim ***** válasza:
48%
Én meg megkövezlek.. ez a tipikus ócska r..ibanc magatartás l! Ha valami nem tetszik, nem akarsz a pároddal lenni , szakíts vele! "Vigasztaló szex", kutya f***** ,nincs ilyen, gerinc kell, meg őszinteség és bátorság...
2018. aug. 7. 11:02
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Véletlenül négyszer ráestél a lőcsére. Mondom véletlen. Tehát most az a kérdés elmond e. Érdekes hogy szakításról szó nem esik.
2018. aug. 7. 11:13
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Szakíts a barátoddal, ha igazából nincs köztetek kapcsolat!
2018. aug. 7. 11:17
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi tart a baratod mellett?

Minek vagy meg mindig papíron vele?

Ezt kene tisztáznod magadban mindenek elott. Megszoktad a veszekedéseket es félsz h hiányozni fog?

2018. aug. 7. 11:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mondat érdekes a kérdésből:

"Félek, hogy a haveromnak esik bántódása..."

Ez azt jelenti hogy agresszív a pasid és ezért nem mertél szakítani vele?

És ha megtudná hogy mellékufircoltál akkor a haverbarátodat laposra verné?

Ez a mondat nincs kifejtve csak három pontozva...

2018. aug. 7. 11:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a barátodat és gyere össze a haveroddal ha vele jobb volt
2018. aug. 7. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!