Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinalhattak velem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalhattak velem? Kerlek, segitsek, fontos!

Figyelt kérdés
Este hazibuli volt a lakasomon es nagyon-nagyon berugtam. Bem emlekszem egy csomo dologra... aztan most atkuldott nekem az egyik haverom, aki volt a bulin egy fotot, amin az volt, hogy puceran fekszek az asztalon es korulottrm allnak egy csomoan, plusz all folottem az asztalon egy srac es le van huzva a nadragja es tartja a kezeben a kukijat. Szerintetek mi tortenhett? (Nem merem megkerdezni a haveromtol)
2015. okt. 8. 18:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
44%
Eroszak
2015. okt. 8. 18:44
 2/24 anonim ***** válasza:
Hát...hogy ébredtél? Amúgy szerintem tényleg nem biztos, hogy tudni akarod... :D
2015. okt. 8. 18:45
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
Kerdezo te ferfi vagy??:)
2015. okt. 8. 18:45
 4/24 anonim ***** válasza:

Nem voltunk ott, hogy segítsünk?

Bár szerintem ezt Te már magadtól is kitaláltad, mi történt!

2015. okt. 8. 18:48
 5/24 A kérdező kommentje:
Lany vagyok. Ugy ebredtem, hogy a kanapen fekszek, fehernemuben. Ez nem volt meglepo, mert szoktam a hazibulikban vetkozni, de mindig csak fehernemuig!! A haverjaim 15-en voltak (lanyok is fiuk is), nem tortek ossze semmit, csak kupit hagytak es hazamentek vmikor. Na, de tok normalisak szoktak lenni akkor most megdugtak reszegen???? :O
2015. okt. 8. 18:50
 6/24 anonim ***** válasza:
26%
Meg isérdemled. Remélem terhes leszel
2015. okt. 8. 18:53
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt nem is feltétlen (bár nem kizárt), de körbeálltak és rádverték...
2015. okt. 8. 18:54
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetnéd pl a többi lányt!

Vagy megdugtak vagy csak rád élveztek. A biztonság kedvéért esemény utáni tablettát javaslok, minél gyorsabban!

2015. okt. 8. 18:55
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Pláne, ha jó csaj is vagy =)
2015. okt. 8. 18:56
 10/24 anonim ***** válasza:
Gondolom csak rajtad röhögött az egész brigád hogy fehérneműben KO-ra ittad magad es csinaltak rólad egy poén képet hogy mekkora szánalom vagy.
2015. okt. 8. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!