Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalhattak velem? Kerlek, segitsek, fontos!
Figyelt kérdés
Este hazibuli volt a lakasomon es nagyon-nagyon berugtam. Bem emlekszem egy csomo dologra... aztan most atkuldott nekem az egyik haverom, aki volt a bulin egy fotot, amin az volt, hogy puceran fekszek az asztalon es korulottrm allnak egy csomoan, plusz all folottem az asztalon egy srac es le van huzva a nadragja es tartja a kezeben a kukijat. Szerintetek mi tortenhett? (Nem merem megkerdezni a haveromtol)2015. okt. 8. 18:43
11/24 anonim válasza:
Biztos van olyan a társaságban, akitől megkérdezheted... Te ismered a saját barátaidat és hogy mennyire bízhatsz meg bennük... biztos ami biztos, én minnél gyorsabban beszereznék egy eseményutánit... hány éves vagy?
12/24 A kérdező kommentje:
A legjobb baratnomtol megkerdeztem, de o is csak annyira emlekszik, hogy minden lany pucerra vetkozott, mert valami hulye fogadast csinaltunk. En 22 eves vagyok.
2015. okt. 8. 18:59
13/24 anonim válasza:
Dobj egy esemény utánit, (72-órán belül hat), s imádkozz hogy, a "barátaidtól" nem kaptál el semmit!
Jó nagy k.....ök a barátaid,gratulálni tudok hozzá.
14/24 anonim válasza:
ESEMÉNY UTÁNI minnél elõbb aztán doki!!Simán lehetsz terhes....
15/24 anonim válasza:
Szerintem is vegyél be egy esemény utáni tablettát, aztán menj el nőgyógyászhoz. Kérdezd ki alaposan a barátaidat, olyanokat akikben jobban megbízol, ha senki nem ad neked egyértelmű információt akkor menj el a rendőrségre, könnyen meglehet hogy erőszak áldozata lettél.
16/24 anonim válasza:
Gyerekek, rossz a sorrend. Doki nélkül nincs tabletta.
17/24 anonim válasza:
Ez mi, hogy a barátai a rosszak? Azt csináltak egy ordas qrvával, amit az megérdemelt.
Valaki rászólt, hogy igya le magát szánalom-szintre? Valaki erőszakosan letépte róla a ruhát? Önszántából vetkőzött le. A haverok meg azt csinálták, amit az ilyen semmirekellőkkel kell... Talán nem kéne ilyen ribisen viselkedni... Talán... Én is látok hibát a történetben, de azt nem a fiúk követték el.
Ha meg több férfi is átment rajtad, nem érezted, mikor felkeltél, nem fájt a puncid?
Ja... Hogy te (és a luvnya barátnőid) az ilyen menetekhez már hozzá vagytok szokva? Oké...
18/24 anonim válasza:
Erőszak áldozata... Te jó ég... :D
19/24 A kérdező kommentje:
Beszeltem az egyik fiuval aki ott volt: mindenki full reszegre itta magat es elkezdtunk uvegezni, aminek kereteben a lanyok levetkoztek. Aztan allitolag az egyik fiu azt a feladatot kapta, hogy szopassa le magat valamelyik masik sraccal, de o azt nem vallalta, ezert vegul en szoptam le az asztalon. Ezt fotozta le az egyik haverom. Amugy a 15 fobol 7-en nem emlekeznek az ominozus uvegezesre, annyira reszegek voltunk.
2015. okt. 8. 21:08
20/24 anonim válasza:
Vajon felénk hogy-hogy nem voltak soha ilyen bulik? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!