Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tudtok egymás után többször elélvezni?
Nektek hogyan ment ez? Van valami technika?
Ez mindig így volt, vagy megtanultátok?
Mennyiszer megy?
Teljesértékű, vagy inkább kisebbek?
Milyen gyakran van ez?
Régi vicc, talán ide való:
Amikor a teremtéskor az Isten Ádámnak és Évának a tulajdonságokat osztogatta, végül már csak kettő maradt.
- Na, melyik kié legyen? Itt van pl. az "állva pisilés"!
Ádám erre nagyon fellelkesült:
- Ó, azt nekem add! Olyan jó lenne, ha állva is tudnék pisilni! Nem kell leguggolnom, hanem csak odamegyek egy fához, aztán pillanatok alatt elvégzem. Kérlek, add azt nekem!
Az Isten bólintott, és odaadta Ádámnak az állva pisilés tulajdonságát. Aztán Évához fordult, és elővette az utolsót:
- Na nézzük csak, melyik is ez? Ja - legyintett - persze! A többszörös orgazmus...
Remélem senki nem kezd most itt el erőltetetten kiakadni, mert pont hogy anti-antiszemita vagyok és ezt a viccet is egy kedves zsidó ismerősömtől hallottam. Sőt ő mondta mindig is a legjobb zsidó vicceket. De nekem erről a viccről meg ez jutott eszembe:
Hogy lett a zsidóknak nagy orruk?
Mikor isten teremtette a népeket mindenki megválaszthatta a rá jellemző tulajdonságokat. Isten megszólalt:
-Most következzen az orr! Hát te zsidó milyen orrot szeretnél?
-Nem tudom... Mennyibe kerülnek a különböző fajták?
-Ingyen van.
-Jó nagyot!!!
Elnézést mindenkitől, de itt többen is jócskán téves választ írtak, vagy legalábbis alaposan kevernek két fogalmat.
A férfiak orgazmus ciklusa úgy épül fel, hogy eleinte nő az izgalmi szint, majd egy darabig fennmarad (szex közben élvezed), orgazmus előtt kilő és egy nagyobb csúcsban kulminál, ami után egy ún refrakciós fázis következik. Azaz elélvezel és lekókad. Ennek evolúciós szempontból van jeletősége, hiszen akiben elélveztél azt elvileg megtermékenyítetted, így a refrakciós (pihenési) fázis biztosítja, hogy tovább állj, mást is csinálj, idővel pedig amikor ez elmúlik egy újabb nőt cserkéssz majd be. Azért mert számukra ez az evolúcionáris szempontból adaptív stratégia, így ez választódott ki.
Ez a refrakciós (pihenési) fázis nagyon különböző hosszúságú lehet különböző életszakaszokban. Fiatal tiniként sokaknál még olyan is előfordul, hogy szinte ki is marad vagy nagyon nem veszi észre, annyira gyorsan jön az újabb erekció és az izgalmi fázis. Ahogy egyre idősebb leszel persze ez egyre ritkább és maga a pihenési fázis is megnyúlik - ennek hormonális okai vannak.
Azaz a férfiak többsége a szó szoros értelmében nem tud többször egymás után elélvezni, hanem elélvez, belép a pihenési módba és idővel (van akinek 2 perc, van akinek 2 óra másnak meg 2 nap) újra felizgatható. Ez lehet egészen rövid is, de attól még az fiziológiailag két külön menet.
(Érdekesség - nőknél is megvan ez a fázis, de náluk sokkal kevésbé kötelező, mert a nedvesség nem feltétlenül múlik el, így fizikailag könnyebben visszalökhető, míg egy nem felálló farokkal nehéz mit kezdeni, ha épp érzékeny is, mint a legtöbb farok ilyenkor. Egyébként sok nőnél is pont emiatt van egy érzékenységi periódus különösen csikló orgazmus esetén, teljesen hasonló a biológiája, mint amit fenn írtam.)
Viszont létezik egy valódi módszer is a multiorgazmusra - meg lehet tanulni különválasztani az ejakulációt és az orgazmust. Ugyanis a refrakciós fázis az ejakuláció következtében lép életben, akkor indulnak be azok a mechanizmusok, amik miatt lekókadsz és pihenni kényszerülsz hosszabb-rövidebb ideig. Ha ezt különválasztod, akkor bármennyi orgazmusod lehet úgy hogy nem kókadsz le és nem is kell abbahagynod a szexet a fenti értelemben. Erre szinte egy férfi sem képes alapból (fura, mert a nők közül sokan ösztönösen tudnak, ott több mint 10x-ese az aránya ennek tanulás nélkül), viszont tanulható. Ha pedig megtanulod akkor nincs felső limitje az orgazmusok számának, hiszen épp azt a pihenési fázist iktatod ki, ami miatt kéne felső limit legyen. Azaz csak az orgazmusképességed (ami szintén tanulható) szabja meg hányszor tudsz elélvezni, nincs felső határ. Saját példa - nekem a rekordom 20+ orgazmus 1 menet alatt, a végén pedig egy normál spriccelős élvezés. Ott is azért lett vége, mert már rengeteg ideje szexeltünk és bár csodás volt, de elég :)
Az ejakuláció nélküli orgazmusok picit mások, ahhoz tudnám hasonlítani, mint a csikló és hüvelyi orgazmus között is van különbség a nőknél, de mindkettő jó, csak máshogy. Ez is baromi jó, amit leginkább lehet élvezni benne, hogy tudod őket egymásra pakolni, azaz minden orgazmussal nagyobb és nagyobb csúcsot élsz meg, egyre jobban élvezve és egyre érzékenyebbé válva. Ez egy pozitív visszacsatolási kör és utána a spriccelős élvezés lezárásként is sokkal kielégítőbb, mintha egyből spriccelnél ;)
Milyen gyakran van ez - amilyen gyakran akarom. Az orgazmusom kontrolljához hozzátartozik, hogy dönthetek bármikor, hogy így vagy úgy akarok elélvezni.
Ha valakinek kérdése van keressen bátran!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!