Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha ismerősöm (lany) szakítás után egyből irt nekem hosszú idő után akkor tényleg csak azt akarta h valaki vidítsa fel?
Figyelt kérdés
Tudta h tetszik nekem. Találkoztunk. De azóta kb ugyanolyan , elég passzív.. 21 F2018. aug. 6. 23:16
1/7 anonim válasza:
Remél tőled valamit. Kezdeményezz! Mostmár szabad a csaj.
2/7 anonim válasza:
Csak kihasznál, lelki szemetesnek. Szard le az ilyet. A nők sokszor ezt csinálják, kellet neki a visszajelzés, hogy van akinek még kéne, de ennyi. Még dugni se fog veled, nemhogy komolyabb dolog.
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg csak kellett neki valaki, akinek a vállán sírhat.
4/7 anonim válasza:
Mi nők így működünk.
Szakítás után kell valaki. Nem azért, mert vonzódunk hozzá, csak szükség van a társaságra, hogy ne érezzük magunkat annyira szétesve.
5/7 anonim válasza:
Nyilván csak azt. És mivel tudja hogy bejön neked, ezért te ugrasz mint a kiskutya.
7/7 anonim válasza:
szerintem lelki szemetesláda vagy és ha szexualitás lesz valamilyen formában, akkor tombolni akar és tudja jól, hogy te kapható vagy rá.
Ezért szalad néhány lány a szemét pasikhoz is, akik végig csapták nekik a szelet. Nem azért, mert annyira szuper pasik, vagy mert bejön nekik, hanem tudják, hogy ők egy érzelemmentes menetek akik bármibe benne lennének, nem kell futni utánuk, mert ugranak.
Sokszor a lány nem is dugni akar, hanem csak felejteni, mint amikor az ember nagy stressz után leissza magát, tudja, hogy másnap hányni fog és utálni fogja magát, de akkor pont nem érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!