Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek mennyit jelent a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyit jelent a szex, ha addig nem volt köztetek semmi a lánnyal? Mindketten berúgtatok, ilyenkor az sem számít, ha nem is tartjátok vonzónak? Úgy vagytok vele, hogy p*na, p*na?

Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. aug. 6. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem számít nekik semmit a lány.

Csak a kielégülésüket nézik, érzelemmentesen.

Még most verd ki őt a fejedből! :)

22/N

2018. aug. 6. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.Én pl. Csak akkor fekszek le egy nővel ha érzek valamit iránta. Nekem ez a mindegy csak luk legyen nem menne.
2018. aug. 6. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vonzódok hozzá akkor tuti ihatnék akármennyit nem lenne semmi
2018. aug. 6. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
nem. lehet régen oké lett volna mikor kanos kisgyerek voltam, de felnőttként csakis olyannal szex, akihez vonzódsz is! volt egy próbálkozásom olyannal akihez semmi kötődés nem volt, a csaj szépike volt, de nulla vonzódás és pocsék volt, nem akartam ott lenni, nem akartam a nőnek örömöt okozni, fel nem tud érni egy érzelmes szexszel!
2018. aug. 7. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy nem vonzódsz valakihez és lefekszel vele. Részegen vonzónak látta az ember, mert módosult tudatállapotban volt az alkoholtól, utána józanul meg már nem látta vonzónak. Én nem tudom mire gondoltam közben, éppen ez a baj. Én ha ilyet tettem, akkor semmire nem emlékeztem, mert nagyon szét kell legyek csapva, hogy ilyet tegyek. Én soha nem voltam híve azt egyéjszakás kalandoknak és szexkapcsolatoknak. Olyan, hogy félrészeg voltam és emlékeztem a dologra úgy volt, hogy nem is ment el szexig a dolog. Max. smároltunk, de nálam olyan sem történhetne meg józanul, hogy fél óra után már csókolózom egy lánnyal. Ilyen is csak ittasan volt. Ilyenről tudok nyilatkozni, hogy este nem szikrázó napsütésben és ittasan jól nézett ki, aztán mikor hívott, hogy találkozzunk akkor megcsapott a látvány. Nagyon nem olyanra emlékeztem...
2018. aug. 7. 14:17
 7/8 Macnab ***** válasza:
Az alkalmi szex az csak ennyi...ha többet akkarsz tegyél érte...rakd oda magad a srácot igy tudod megfogni..nöböl vagy ha jo a szex már több mint 50%- ban jo a kapcsolat...azt hogyan éred el veled maradjon csak töled függ...
2018. szept. 7. 07:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Ismered a Mórickás viccet... lyuk-lyuk, csak darázs ne legyen benne. :-)

Csak olyan nőhöz közeledek, akit vonzónak találok. Sose voltam olyan, hogy csak dugás legyen a többi nem számít.

2019. ápr. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!