Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbántátok az első együttlétet?
Fiúk/lányok egyaránt.
Kérlek fejtsétek ki, hogy miért bántátok/nem bántátok meg.
Meg!
Nem úgy sült el a dolog ahogy kellett volna
Át ment durvolásba bántalmazásba 18 éves voltam
24N
Miért bántam volna meg?!
Még azt az egy-két kifejezetten rossz alkalmat sem bánom ami megtörtént az idők folyamán. Nem jó élmény de tapasztalatot ad és nem dőlt össze tőle a világ...
35F
Én megbántam...párommal félévig voltunk együtt, de ez idő alatt csak én adtam, és semmit nem kaptam vissza, mondván "ő nem tudja, hogy kell csinálni" és ezzel le volt zárva a dolog. Megpróbáltuk a szexet, de olyan dolgokat kötött ki (legyen takaró alatt az amúgyis 40 fokos időben, meg a bugyinak ott kellett lennie a bokáján, így konkrétan semmi helyem nem volt, pláne h támasztanom kellett magamat és 2 perc után úgy elzsibbadt a karom mint az állat)
Az egész dolog kb 5 perc volt, de nem volt se elő játék, se rendes behatolás
Nekem így tökre elb.szta az elsőt, én 17 vagyok, ő 15.5 volt és ő volt jobban rápörögve
A "csak tedd be" volt nála a jelige, de nem volt rendesen nedves se
Azóta tökre elvette a kedvemet a szextől, pláne h nekem az volt az első
Újra megpróbálnám én valakivel, de nem megy az könnyne faluhelyen
# 16
Ha te se lettél volna tapasztalatlan akkor meg tudtad volna oldani ezer féleképp. :D Ha a bugyi a lábán marad az szexi, akkor hasrafordítod és megdugod. Ha a csaj nem nedves azzal sincs baj mert ha te rá vagy izgulva akkor belőled dől a síkosító. Takaró alatt.. Ez még elmenne, de erről is le lehet szoktatni. Kommunikációval is sokminden elérhető amire amúgy nem hajlandó. A szexet pedig nem kell megbeszélni. Csak ráveszed hogy legyen csókolózás, stb. Nyakon fülön szájon mellen úgy fel lehet izgatni egy csajt hogy csak úgy tocsog. Ehhez mégcsak nem is kell tudnia hogy épp mi történik vele. A teste agy nélkül is működik. Egy 15 évestől nem lehet sokat várni, mert ebben a korban még csak érdeklődés van és nem elköteleződés. Egy tapasztaltabb partnerrel a kiscsajnak is jobb lett volna és te is kezdhettél volna idősebb lányokkal, vagy érett nőkkel.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!