Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fiúk! Mit szerettek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Mit szerettek a legjobban a szexben? Van olyan lány rajtam kívül aki csak orális szex miatt tud elélvezni? 21/L

Figyelt kérdés

2018. aug. 5. 23:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz elképzelni, hogy nem szeret egy férfi nyalni. Igen, van hogy én is elfáradok, meg elzsibbadok, de ennek jeleit nem mutatom, és keményen kitartok, mígy a Nőm remegve, zihálva el nem élvez, s utána percekig nem tud felkelni. Be kell vetni a praktikákat. Meg kell tanulni milyen pózt vegyünk fel, hogy mi se feküdjük el magunkat, s olyan mozdulatokat, hogy az kitartható legyen végig.

Túl sok puncinedv... lol... nem értem miért lehet zavaró. Egy tiszta puncinedv nagyságrendekkel kevésbé fura ízü mint az ondónk, ami valóban tud öklendezést generálni, mert sokkal határozottabb aromája van. Úgyhogy a nők, akik lenyelik, vagy arcra engedik, tiszteletet érdemelnek!

2018. aug. 6. 09:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek nyalni, de nem is viszolygok, vagy rinyálok miatta. Tényleg elég kellemetlen ha elzsibbad az ember, de hát call of duty:D

A szőr viszont engem is zavar. Egy lányra se szólnék semmit, ha orálnál abbahagyná, mert szőr ment a szájába. Szóval akit zavar, hogy meg kell állni, az borotválja le. Ez oda-vissza van.

Viszont mivel eddig nekem olyan barátnőim voltak, akik nem is nagyon szerették az orált, így nem is nagyon csinálom jól. Az a pár alkalom amikor volt, vagy az volt a baj, hogy túl erősen csinálom, vagy túl gyengén. Be is lett fejeztetve ilyenkor. De nem rajtam múlott, hogy csak néhányszor csináltam. Én csináltam volna többször is, illetve jó lett volna megtanulni, de alapból ódzkodtak tőle a partnerek. Persze én se "tanítottam" meg senkit szopni, szóval nem szólhatnék egy szót sem, hogy nem kommunikáltak velem. Bár én próbáltam volna finoman egy-két instrukciót adni, de mivel azért is le voltam szólva kicsit, így inkább annyiban hagytam a dolgot. De mivel tudom, hogy csak nekem hozta így a sors eddig, hogy olyan lányokkal kerültem össze akiknek volt hüvelyi orgazmusuk és viszonylag könnyen, így tudom, hogy nagy gondban lennék egy új kapcsolatban, úgy hogy nem tudok jól nyalni, akármennyire is kész lennék mindent beleadni, hogy megtanuljam

2018. aug. 6. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:
27%

Én voltam aki írta hogy a pasik nem szeretnek nyalni a való életben.

Egy szóval sem mondtam hogy szőrös a puncim.

Borotvával szedem le, nagyon ügyelek rá hogy mindenhol leszedjem, de sajnos előfordul hogy egy két szál ott marad, és ezért nyafognak a pasik.

2018. aug. 6. 12:46
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Ha kemenyen tovig dugja, ha csak a hegyevel megy be, ha a g pontom izgatja, ha aktus kozben ingerli a csiklom, mellem, ha a farka hegyevel ingerli a csiklom, ha annyira tovig nyomja, hogy eleri a mehszajam, stb a vegtelensegig. Imadom, ha a szammal kenyeztethetem, es elelvez. Mindent imadok, kiveve amikor engem akart valaki nyalni.

De szerencsere mar megtalaltam a tokeletest, aki jobban tudja meg nalam is, hogy mit imadok. :)

2018. aug. 6. 20:15
 15/17 anonim ***** válasza:

#13 Én azon kívételek közé tartozom aki szeret örömet okozni a nyelvével.

Nem gond egy kis szőr, kifejezetten tetszik a fazonra vágott punciszőrzet.

Említetted te teljesen lecsupaszítod, jól teszed. A lényeg, hogy ápolt legyen. Aki néhány szőrszál miatt kihagyja a finom puncid, meg is érdemli, így járt. :)

2018. aug. 7. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Oralistol meg sosem élveztem el

N

2018. aug. 7. 23:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Én meg a vad sextől élvezek nagyot.. mikor rá vagyunk egymásra gerjedve, én elkapom a csuklóját doggyban, és a háta mögé csavarom, miközben benne vagyok.. :)

Amikor így elkapom, akkor hatalmas csattogós szeretkezés és élvezés a vége :)

2018. aug. 8. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!