Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első orális szex?
Habár a címben elsőt írtam az nem teljesen igaz. Volt hogy egy kis "játék" alkalmával kipróbáltam a srácon hogy milyen is az, de egyszerű volt, hisz végig vezetett. Jelezte hogy neki hogy jó mert én nagyon tapasztalatlan vagyok. Azóta lett egy barátom és szeretnék örömet okozni csak nem tudom hogy hogy kezdjek hozzá, azt imádom ha végigcsókolgat, de ezt egy srác is élvezné? És utána áttérhetnék a fontosabb rész kényeztetésére?
Ti hogy szeretitek?
Tanácstalan vagyok :(
19 L
mindenki máshogy szereti. kezdj neki és valahogy, majd ő irányít, meg észreveszed a jelekből ha valami nagyon bejön neki:) de nem ciki kommunikálni (akár közben sem), szóval..hajrá :)
22L
Én is végigcsókolgatom a testét annak, akit szeretek, nem nagyon szoktak ellenkezni. Ha az a kérdés, hogy felvezetheted-e így, szerintem igen.
(20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!