Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az alábbiak közül melyik pózban lenne a legjobb? És miért pont abban? Fiúk kinek melyikben jönne be legjobban és miért?
Orálról van szó, lány adja a srácnak.
1, ágyon hason fekve leszopni
2, ő áll, te pedig guggolsz előtte és úgy szopod
3, ő áll, te pedig térdelsz előtte és úgy szopod
kort nemet indoklást légyszi!:)
Ágyon hason fekve, mert akkor egy szintben vagyunk, jobban látom az arcát, a cickóit, kényelmesebb is szerintem.
25F
Úgy szeretem ha közben ujjazhatom.
27F
Nem mindenki fogta fel a kérdést. Itt az volt a lényeg, hogy a csaj részesíti orális szexben a fiút, és ezt melyik fél milyen pózban szereti leginkább. Nyalásról nem volt szó.
Amúgy és vagy ágyon fekve, vag, térdelve előtte szeretem csinálni, párom pedig ágyon fekve szereti legjobban kapni. De nem hason fekszem, hanem térdelek az ágyon a 2 lába között.
Vegulis mindegyik jo,mert nagyon szeretek szopni, fekve kenyelmesebb tovabb tudom csinalni,a terdelosben viszont megvan az a kis sub-feeling ami felizgat nagyon. :) guggolva nem birom olyan sokaig
22/L
Szoptasson és kössön ki v tegyen olyan helyzetbe h ne meneküljek
Mi nekünk ez a kedvenzünk ha orált viszünk a játékba és nem én vagyok a domina hqnem ö a mester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!