Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is nagyon izgatónak és szexinek tartják a vékony női csuklót? Lányok/Nők Nektek volt ilyen párotok, esetleg tapasztalásotok ezzel kapcsolatban, hogy valakinek nagyon bejött a csuklótok, kezetek esetleg a karotok?
Én a lányok kezére tudok nagyon felizgulni, ha szép. Imádom simogatni, puszilgatni a lányok kezét. Sokszor csak egy szép kéz látványától el tudok élvezni.
Szerintem ez egy abszolút tolerálható fétish minden lány számára. Legalábbis akinek eddig elmondtam aranyosnak dolognak tartotta.
#1. Én is szeretem szép női kezeket is.. :)
És persze az egész karjukat is imádom, úgy ahogy van. Mindegyiküknél a vékony a favorit nálam. De a best off, az a vékony női csukló.. :)
#2. Ez is teljesen érthető, hiszen különbözőek vagyunk. Nem is baj, h nem mindenkinek ugyanaz jön be. ;)
Ettől függetlenül természetesen, én is élek-halok a gyönyörű szép női popsiért, kézreálló formás kis feszes mellekért, stb.. csak nekem még ez is van pluszban
#3. Én inkább megfogni szeretem őket.. :)
Imádom, mikor tökéletesen beleillik a markomba a kis csuklójuk.
Sok lánynak, nőnek nagyon-nagyon vékony a csuklója és nagyon átérem mikor megfogom. :)Nagyon szeretem a finom kis bőrüket is, és azt is imádom, mikor kieresedik egy szép vékony női csukló. Nem csak izgató, de erotikus is..
Érdekelne a női oldal is, ott mik a tapasztalások, élmények, történetek..
Persze a férfi oldalról is jöhetnek még a meglátások, élmények..
A vékony csukló a csontosabb csajokon található meg leginkább. Nem jön be. Legyen átlagos!
35F
# 6
A csuklón nincs izom. Ha ott vékony akkor azért vékony mert az alkata az mivel a test többnyire arányos. Az alkaron van izom. A nagyon hájas emberek alkarja van majdnem egyben a csuklójával, a többi átlag emberé nem. Szóval illusztráld képpel hogy miről beszélsz vagy nem fogjuk megérteni. :)
Szerintem érteni fogjátok kép nélkül is ;)
Elég ha a mindennapi életben körbenéz az ember. Tele vagyunk gyönyörüségekkel.. :)
Ba$zki....
Tele vagyunk átlag női csuklóval. A java vékony! Nem igaz hogy nem tudsz linkelni egy google képet hogy mégis miről beszélsz!!....
A fején találtad a szöget, mert a női ujjak és csukló az amit először megnézek egy lányon az arca és az egész kisugárzása után.
És igen, a vékony törékeny női kéz a legszebb, legvonzóbb.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!