Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül elküldtem egy képet a farkamról a barátnőm legjobb barátnőjének. Mi a teendő?
Azert mert nem vagyok annyira retardalt, h fotokat kuldozgessek a farkamrol, meg nem vagyom prud. Ezt ugy hivjak, illem meg etiket, amirol neked fogalmad sincs..
De gondolom ilyen megnyilvanulasokkal milyen sikeres hoditasaid lehetnek.. 😂
Es megmernem kockaztatni ezek utan, h nem sok olyan nohoz es tortenetekhez lesz szerencsed, mint akikhez nekem volt, es amiket en megeltem, ateltem.. es elem. ;)
Akiket te 10/5 -osnek tilulaltal es lepontoztal vakon, na ok azok a kategoriaju nok, akikrol te csak almodni fogsz, meg otthon rejszolni ra, esetleg farkadrol kepeket kuldozgetni..
Lehet h nemhasznaltam ekezetet, mett latom semmi nem keruli el a figyelmed, azert remelem a lenyeg atjott. Amugy meg ha nem birod, a negativ kritika, ami akar epito jelleggel is hathatna rad, akkor ne irogass ki kerdeseket. Es akkor nincs gond.
Leírtam, hogy véletlenül küldtem, de semmi gond.. azért meg nehogy már elnézést kelljen kérnem, mert még ez is úgy működött a csajnál, hogyha akarnám, akkor akár már ma megdughatnám. :)
Örülök neki, hogy milyen sok mindent átéltél, kicsit sem sajnálom tőled és nyugi, nem kell aggódnod, a középszerű csajokat a továbbiakban is meghagyom neked. helyettük inkább olyanokkal mozgok, akikről az insta képeiket nézve álmodozol. :)
Pfff... megint kapufat lottel.
De nem gond. Gondolj amit akarsz...
Sok sikert! 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!