Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véletlenül elküldtem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül elküldtem egy képet a farkamról a barátnőm legjobb barátnőjének. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Erre ő nem sokkal később visszaküldött egy egész alakos pucér képet magáról. Beszéljem meg vele, hogy csak véletlenül küldtem és nem akarok tőle semmit vagy inkább ne is hozzam szóba a dolgot?

#6ix9ine #tr3yway
2018. aug. 5. 11:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
#18 Teljesen igazad van, tényleg hatalmas taplóságot írtam. :DD
2018. aug. 5. 21:12
 22/24 anonim ***** válasza:
64%

Azert mert nem vagyok annyira retardalt, h fotokat kuldozgessek a farkamrol, meg nem vagyom prud. Ezt ugy hivjak, illem meg etiket, amirol neked fogalmad sincs..

De gondolom ilyen megnyilvanulasokkal milyen sikeres hoditasaid lehetnek.. 😂

Es megmernem kockaztatni ezek utan, h nem sok olyan nohoz es tortenetekhez lesz szerencsed, mint akikhez nekem volt, es amiket en megeltem, ateltem.. es elem. ;)

Akiket te 10/5 -osnek tilulaltal es lepontoztal vakon, na ok azok a kategoriaju nok, akikrol te csak almodni fogsz, meg otthon rejszolni ra, esetleg farkadrol kepeket kuldozgetni..

Lehet h nemhasznaltam ekezetet, mett latom semmi nem keruli el a figyelmed, azert remelem a lenyeg atjott. Amugy meg ha nem birod, a negativ kritika, ami akar epito jelleggel is hathatna rad, akkor ne irogass ki kerdeseket. Es akkor nincs gond.

2018. aug. 5. 21:43
 23/24 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy véletlenül küldtem, de semmi gond.. azért meg nehogy már elnézést kelljen kérnem, mert még ez is úgy működött a csajnál, hogyha akarnám, akkor akár már ma megdughatnám. :)

Örülök neki, hogy milyen sok mindent átéltél, kicsit sem sajnálom tőled és nyugi, nem kell aggódnod, a középszerű csajokat a továbbiakban is meghagyom neked. helyettük inkább olyanokkal mozgok, akikről az insta képeiket nézve álmodozol. :)

2018. aug. 6. 00:24
 24/24 anonim ***** válasza:
38%

Pfff... megint kapufat lottel.

De nem gond. Gondolj amit akarsz...

Sok sikert! 😂😂😂

2018. aug. 6. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!