Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol szoktatok barátot, barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szoktatok barátot, barátnőt keresni?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után fekszetek le?

Hány éves vagy?

Én 21 F vagyok és sosem volt barátnőm, pedig nagyon szeretnék már.

2018. aug. 5. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat itt nem
2018. aug. 5. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem itt
2018. aug. 5. 11:47
 3/6 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Kétszer volt, hogy itt is ismerkedtem. Semmi nem lett belőle. Egyelőre Badoo-n és FB-n nézegetek emberkéket, hátha találok olyat aki külsőleg is tetszik és az érdeklődési körökben is van valami közös, vagy valami hasonló.

Annyi idő után, amennyire majd a barátnőmnek szüksége lesz. Ha csak rajtam múlik úgy 3 hónapot mondanék, de majd meglátom ha oda jutok és ez lenne a helyzet.

24/f

2018. aug. 5. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Utcán, boltban, kondiban, de szinte bárhol lehet
2018. aug. 5. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenhol! De nem úgy megyek hogy most "ismerkedek", és ilyen időben meg irány a vízpart, és nem otthon kuksolni mert egy barátnő sem fog bemászni az ablakodon hogy téged akar, és add magad, ha rocker vagy akkor úgy ha rapper akkor úgy de ne akarj senkinek megfelelni ha össze illetek az kiderül... Esetleg adj normális válaszokat más kérdéseire arra is sokan felfigyelnek, de szerintem ha ha egy lány olvassa hogy ilyen kétségbe esetten keresel kérdésnek álcázva az nem lesz nyerő... Kitartást!
2018. aug. 5. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Bárhol. Legutóbb a bankban akadtam pasira.

35 vagyok

2018. aug. 5. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!