Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, részetekről mi lenne a folytatás?
7 éves korom óta tanulok különféle harcművészeteket.
Kipróbálnám rajta a megszerzett tudásom, majd a bizonsági szolgálattal kipakoltatnám a helyről.
a hátulról közelítésnél már bukott is a sztori és kudarcra ítélt.
ha a hátulról közelítés után normálisan nyilvánulnál is meg,akkor is a frász hozás és az engedély nélküli meglepő érintés miatt bukta várható.
amúgy a kidobók kivernék belőled a sza-rt is ilyenért.
de nem tudom amúgy,hogy mi a fa-sz annyira bonyolúlt ebben,hogy ilyesmihet folyamodnál?
1.nyitás
2.flört
3.komfort építés
4.és itt jöhet az,hogy szétkúrod mint a lovat.
1 óra alatt össze lehet ezt hozni szórakozóhelyen,a nélkül,hogy felpofoztatnád és utána megveretnéd magad.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A félreértések elkerülése végett: felvázoltam egy épp eszembe ötlő szituációt, amire érdekelnek a reakciók. Ennyiről szól a dolog, semmi többről. Nem én akarom ezt megcsinálni, hiszen még csak férfi sem vagyok.
Mellesleg egy ilyen szituban én tuti, hogy felpofoznám az illetőt, viszont ennek ellenére jó eséllyel ágyba is vinne utána.
Mondjuk érdekes, hogy ez egy nő fantáziája. Én amikor még tini voltam és még néha most, a huszon éveim közepén is hasonlóan összetett, bár kevésbé erőszakos dolgokról szoktam ábrándozni :)
De amúgy szerintem sem hagyná a legtöbb nő, sőt, lehet, hogy te magad is megijednél, ha a való életben történne ilyen... Vagy hát ha iszonyatosan ki vagy éhezve és nem vagy ijedős...kitudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!