Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, részetekről mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, részetekről mi lenne a folytatás?

Figyelt kérdés
Zenés-táncos szórakozóhelyen vagy egy barátnőddel. Bár pasizni mentetek, de nem mindenáron bepasizni, csak akkor, ha akad kedvetekre való. A felhozatal ránézésre lehangoló, idővel ki is vonultok levegőzni és dumálni a kerthelyiségbe. A barátnő nagy mobilbűvölő, tele ismerősökkel a különböző közösségi portálokon és beszervez még plusz társaságot magatoknak az estére. Magadra hagy, amikor páran megérkeznek, és eléjük siet. Te úgy döntesz, hozol magadnak még inni valamit. El is indulsz, de hamarosan valaki hátulról elkapja a derekad és határozottan a falhoz szorít. A fenekedhez tolja a csípőjét, közben lefogja a kezed. Szabadulnál, de ő csitít, hogy ne tedd. Te tiltakozol, ám a pasi, továbbra is csitít azzal, hogy nem akar semmit, amit te ne akarnál. Annyit kér, hogy hagyd magad egy kicsit. És belecsókol a nyakadba, a kezével végigsimítja a derekad, majd a szoknyád alá nyúl, de csak a fenekedbe markol, mást nem tesz. A füledbe súgja, hogy veszettül izgató nő vagy, közben érzed, ahogy egyre keményedik a farka. A keze újból a derekadon, finoman a melled oldalához is hozzáér, aztán a füled mögé csókol, végül fél lépéssel hátrébb húzódik, hogy eldönthesd, mit akarsz. Fél kézzel támaszkodik melletted a falnál. Amikor megfordulsz, pont a szemébe nézel. Átlagos pasi, semmi extra nincs benne, a kiállása azonban határozott. A következő pillanatban a szádhoz hajol. Erre mit teszel? Megcsókolod? Felpofozod? Ellököd? Magadhoz húzod? Tökön rúgod? Célt ér-e és elmész vele, hogy megdugjon, vagy dühösen otthagyod a fenébe a pofátlanságáért?

2018. aug. 4. 23:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Megpofozom és utána leteperem és dugok egy jó nagyot
2018. aug. 4. 23:36
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

7 éves korom óta tanulok különféle harcművészeteket.

Kipróbálnám rajta a megszerzett tudásom, majd a bizonsági szolgálattal kipakoltatnám a helyről.

2018. aug. 4. 23:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A leírtakra se lenne ideje, mert ezerrel rúgkapálnék és sikítanék. Nem azért megyek szórakozni, hogy erőszakoskodjon velem valami nyomorék.
2018. aug. 4. 23:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Már az első próbálkozásnál, azaz már ha csak közeledne a nyakam felé felpofoznám, nemhogy még a többit is hagyjam. 18/L
2018. aug. 5. 00:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

a hátulról közelítésnél már bukott is a sztori és kudarcra ítélt.

ha a hátulról közelítés után normálisan nyilvánulnál is meg,akkor is a frász hozás és az engedély nélküli meglepő érintés miatt bukta várható.

amúgy a kidobók kivernék belőled a sza-rt is ilyenért.

de nem tudom amúgy,hogy mi a fa-sz annyira bonyolúlt ebben,hogy ilyesmihet folyamodnál?

1.nyitás

2.flört

3.komfort építés

4.és itt jöhet az,hogy szétkúrod mint a lovat.

1 óra alatt össze lehet ezt hozni szórakozóhelyen,a nélkül,hogy felpofoztatnád és utána megveretnéd magad.

2018. aug. 5. 00:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Már az elején a kidobóért sikítanék, aztán ellökném és otthagynám a p*csába, mert így nem bánhat senkivel.
2018. aug. 5. 00:57
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A félreértések elkerülése végett: felvázoltam egy épp eszembe ötlő szituációt, amire érdekelnek a reakciók. Ennyiről szól a dolog, semmi többről. Nem én akarom ezt megcsinálni, hiszen még csak férfi sem vagyok.

Mellesleg egy ilyen szituban én tuti, hogy felpofoznám az illetőt, viszont ennek ellenére jó eséllyel ágyba is vinne utána.

2018. aug. 5. 00:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez egy könyvben vagy filmben nagyon szexi, de a való életben a nők nem fogják hagyni, hogy megtedd velük. Anélkül is lehetsz határozott, hogy váratlanul a falhoz szorítanád őket.
2018. aug. 5. 00:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk érdekes, hogy ez egy nő fantáziája. Én amikor még tini voltam és még néha most, a huszon éveim közepén is hasonlóan összetett, bár kevésbé erőszakos dolgokról szoktam ábrándozni :)

De amúgy szerintem sem hagyná a legtöbb nő, sőt, lehet, hogy te magad is megijednél, ha a való életben történne ilyen... Vagy hát ha iszonyatosan ki vagy éhezve és nem vagy ijedős...kitudja...

2018. aug. 5. 01:25
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja, az lehet, hogy nem volt nyilvánvaló, de hímnemű vagyok, bocsi hogy így válaszoltam.
2018. aug. 5. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!