Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg van olyan, hogy? (folytatás lent)
Figyelt kérdés
nimfomán nő, aki állandóan kívánja a szexet? Vagy ezt csak a férfiak találták ki, hogy önmagukat bíztassák. És ha van nimfomán nő, akkor az valóban lelki betegség lenne?2017. máj. 2. 14:46
1/7 anonim válasza:
Szerintem van, betegség igen, mert szexfüggő.
2/7 anonim válasza:
Van férfiban és nőben is, aki jobban/kevésbé igényli a szexet, ez természetes. Amit te írsz az nem normális dolog, de én együtt tudnék élni egy ilyen nővel :D Amúgy sok "nő" de inkább még a fiatalabb kategóriából mondogatja magáról előszeretettel, hogy ő aztán ekkora meg akkora szexfüggő, aztán amikor arra kerül a sor legszívesebben megkérdezné tőlük az ember hogy "ennyi?! erre volt olyan nagy szád? :D" szóval nem mindenki nimfomán aki annak mondja/érzi magát
3/7 anonim válasza:
Biztos van! Hallottam mar errol!
En pl.nem mondanam magam nimfoman lanynak,csak egesz nap kivanom a szexet, ingerult es rosszabb kedvu vagyok,hogy nem tudom naponta/naponta tobbszor csinalni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem tudna senki együtt élni vele, mert az egy súlyos betegség, amivel sokan nincsenek tisztában. Egy nimfomán nem szeretkezik, hanem ba..szik, de azt örökké, és bárkivel. Ha bekerülsz a kórházba egy vakbéllel, akkor tuti egy hét alatt többszáz kapcsolatot létesít. Ha fáradt vagy és meg kell kúrni 12 szer még, úgy hogy tudod, hogy ha kihúzod a lábad akkor még becserkészi a postást, a rendőrt, a dijbeszedőt, az újpesti focicsapatot. Ő csak ennek él, és nem egy jópofa dolog hidd el. Szerencsére csak egy közeli barátom példájából tudom nem a saját bőrömön
5/7 anonim válasza:
Az exek az édenben aabban van egy csaj,aki ennek titulálja magát.
6/7 anonim válasza:
Létezik ilyen, és elég súlyos betegség. Nem feltétlenül lelki, lehet hormon probléma is.
Van, hogy napi 100 menetet lezavar, és nem elégül ki.
7/7 anonim válasza:
Nem lehet együtt élni vele.Meg ő nem is akar senkivel.Csak és kizárólag a kielégülés érdekli.Egy férfi sem tud nimfo nővel élni.Csak addig izgató még nem tudják mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!