Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együttlét nem sikerült túl jól, vajon lesz folytatás?
Nekem ez elég furcsán hangzik.
1) Orális szexnél, azért kerül oda nyál és mindjárt nem leszel száraz. Vagy ezt nem preferáljátok?
2) Óvszer is síkosítva van, talán még egy sivatagi rókát is seggbe lehet dugni vele. Pedig az porzik is meg kicsi is.
Ettől függetlenül bárminek lehet folytatása. Ezt nyilván ti tudjátok megítélni.
Szerintem is fura. Főleg részegen, mert általában akkor nagyon be vannak indulva. Mennyi idősek vagytok?
A folytatásról meg csak ti tudtok dönteni, meg ennek a komolyságáról is. Józan volt már, amikor ezt kérdezte?
Szerintem nincs veszve semmi...:)
A házi nyúl dologhoz annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy óvatosan! Én is mindig fenntartásokkal kezeltem a munkatársi viszonyokat, aztán hopp, kikezdett velem egy férfi kollégám, nagyon egymásra voltunk indulva, randi randit követett, majd szerelem lett belőle, majd kapcsolat, aztán tavaly összeházasodtunk...:)
Persze ez elsülhet másképp is, figyelj arra, hogy bárhogy is alakul, ne úgy jöjjön le, hogy te vagy mindenki "macája"
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!