Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az első együttlét nem sikerült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első együttlét nem sikerült túl jól, vajon lesz folytatás?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen kb 1 éve ismerek egy férfit, aki nagyon tetszik, de nem akartam vele kikezdeni, mert ugye házi nyúl... viszont nagyon jóban vagyunk. Tegnap házibuliban voltunk páran kollégák, akikkel nagyon jól kijövünk és ő is ott volt. Italozásból nem volt hiány, meg játszottunk is kicsit (kérdezz-felelek), ahol elszóltam magam, hogy tetszik nekem a pasi... na onnan a többiek átcsaptak gyakorlatilag kerítőbe, állandóan összeboronáltak minket. Aztán tovább mentünk bulizni, ahol táncoltunk, majd a kiszemeltem elhalmozott bókokkal és hogy nagyon kíván engem. Táncoltunk meg ittunk még, aztán amikor mindenki hazament már én sem bírtam ellenállni, felmentem a pasihoz. Nagyon jó volt/jó lett volna, csak az alkohol miatt mind a ketten totál szárazak voltunk (pedig akartuk mindketten), és pechre még síkosító sem volt kéznél... Szóval most nem tudom hogy álljak ehhez a helyzethez... persze ez nyilván a pia miatt volt, és nem hibáztatom őt mert amúgy minden szuper volt. És jó lenne valamikor megismételni a dolgot, mert kívánom én is őt (aztán meglátjuk mi sül ki belőle), viszont ott a másik oldal, hogy mégiscsak a munkatársam... Meg nem tudom ez a "kudarc" mennyire vette el a kedvét tőlem... Szerintetek? Amikor elmentem akkor kérdezte, hogy lesz-e folytatás, akkor ez azt jelenti, hogy nincs veszve minden?
2018. febr. 25. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ez elég furcsán hangzik.

1) Orális szexnél, azért kerül oda nyál és mindjárt nem leszel száraz. Vagy ezt nem preferáljátok?

2) Óvszer is síkosítva van, talán még egy sivatagi rókát is seggbe lehet dugni vele. Pedig az porzik is meg kicsi is.

Ettől függetlenül bárminek lehet folytatása. Ezt nyilván ti tudjátok megítélni.

2018. febr. 25. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát, csókolóztunk, de az orált valahogy átugrottuk. A gumi meg nem sokat síkosít.
2018. febr. 25. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is fura. Főleg részegen, mert általában akkor nagyon be vannak indulva. Mennyi idősek vagytok?

A folytatásról meg csak ti tudtok dönteni, meg ennek a komolyságáról is. Józan volt már, amikor ezt kérdezte?

2018. febr. 25. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Ez a felnőtt párkapcsolatok. :)
2018. febr. 25. 20:44
 5/6 A kérdező kommentje:
28 és 29. Igen, józan volt.
2018. febr. 25. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs veszve semmi...:)

A házi nyúl dologhoz annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy óvatosan! Én is mindig fenntartásokkal kezeltem a munkatársi viszonyokat, aztán hopp, kikezdett velem egy férfi kollégám, nagyon egymásra voltunk indulva, randi randit követett, majd szerelem lett belőle, majd kapcsolat, aztán tavaly összeházasodtunk...:)

Persze ez elsülhet másképp is, figyelj arra, hogy bárhogy is alakul, ne úgy jöjjön le, hogy te vagy mindenki "macája"

Sok sikert :)

2018. febr. 25. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!