Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom nem akar nyalni/ujjazni, de elvárja hogy szopjam?
cseréld le és nem lesz gondod ilyen kérdésre!
megéri!
A szexben a kölcsönösség alap.
Elsőre azt mondanám hogy hagyd ott mert ez a történet azt példázza hogy mennyire lesajnálja a te igényeidet és vágyaidat ami felvet némi tiszteletbeli problémát. Ha pedig nem tisztel eléggé akkor mégis mi a francnak lennél vele...
Amúgy sosem értem meg ezeket a férfiakat akkor sem ha fóbiásak, mert nyalni és ujjazni de főleg nyalni a legistenibb dolog a világon. Látatlanban bevállalnálak hogy kinyallak viszonzás nélkül mert az isteni dolog önmagában is.
Szóval ha a beszélgetés nem hoz eredményt akkor dobd! Talán 2 hónap alatt még nem zúgtál bele annyira hogy ne tudd túltenni magad rajta.
30F
Én sosem agyaltam ennyit.
EGész életemben a mottóm :
Vagy visz magával az egész vagy nem, ennyi.
Vagyis ha már agyal és elkezd filózni az ember, akkor az már nem jó és kész.
Nyalás ? Ujjazás ?
A legszebb és legjobb dolog a világon, jobb, mint dugni. Éééééés, sokkal nagyobb élményt lehet adni a lánynak így, önzetlenül.
Mind a mai napig simán elnyalok egy puncit akár egy óráig is, játszva, szenyamódon, brutál lassan kínozva szinte, stb stb :-)
Általában odáig fajulnak a dolgok, hogy vagy kapok egy min. kicsi tenyérbecsurgatást, vagy nagyobb spriccet, de volt már fél méter magasra spricc-bepisilés is, a másik véglet, hogy fel akar pattanni hogy kiszaladjon WC-re, na ilyenkor leszorítóm a csuklójánál fogva az ágyra és úgy pisil be, imádom és úgysem bírja visszatartani.
(mellesleg az ilyenkor kijövő pisilés vízátlátszó és édesízű, mert nem emésztésből készül, csak egy kis biológiaóra volt)
Hajráá fiuúk :-)
Ja és egy kis ilyen tipusú orgazmussulit bármikor bemutatok erre kiváncsi lánynak. (nem felszedni akarlak)
Hááát hogy mennyire igaza van a #14-nek :-)
Hajrá lányok :-)
Lehet egy próbát megérne :-)
Szomorú, hogy vannak ilyen önző pasik, de még szomorúbb, hogy barátnőjük is van....
Jobban jársz, ha keresel olyan pasit, aki szívesen kényeztet Téged a nyelvével is, jól néz ki és nincs barátnője, mint amilyen pl. én vagyok :-)
# 14
Bartholin mirigyek + google és nem vizelet....
#19 :
Nem a mirigyek váladékára és a spriccre gondoltam, hanem a vizeletre, bepisilésre és arra az érzésre, amikor ez jön, de amit írtál az mindenkinek hasznos lehet, hogy utánaolvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!