Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex utáni ürességérzet?
Elcsábitott egy nős pasi, majd beadtam a derekam és szex lett de utána elfogott az üresség érzet.Kb csak arra keletem és már ment is mert ő siet....
19n
F**za gyerek lehetett. :D
Megérdemelted amúgy, bocs, de nem tudlak sajnálni.
És még mi vár rád, ha esetleg egy féltékeny felesége van. :DDD
Miért a lányt hibáztatjátok, mikor a pasi lépett félre? :'D rajta van a felelősség, nem a kérdezőn.
Kedves Kérdező! Igen, valszeg csak szexre kellettél neki :/ Te hogy érzed? Neked több volt mint szex, érzelmet is vittél bele? Ha igen, jobb, ha nem lesz több alkalom, mert csak magadat kínzod.
Azért, mert az elfogadott társadalmi nézet szerint egy pasinak dicsőség, ha minél több csajt dug meg.
Ezzel ellentétben a társadalom a Kérdezőben egy taknyos 19 éves kölyköt látN aki szétrakta a lábát egy HÁZAS embernek.
Remélem vágod már, mi a helyzet.
Ja, csak a lényeg maradt le, bocsánat.
Szóval részegen rámnyomult a két csaj, akik közül az egyik a barátom csaja volt, a másik meg egy random pasié.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!