Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek szerint mégis számít a méret?
Figyelt kérdés
Van egy srác, lehet max. 175 cm, vékony, gebe, viszont az utóbbi időben egy rakás lánnyal volt. Mi a titka? Egyszerű, nagyon nagy farka van és vastag is.. elvileg 23/6-os méret. Mióta egy ideje elterjedt a környéken a híre, hogy ekkora van neki, azóta szinte minden csaj kiakarja próbálni a csávót. Csak akkor, nem értem, hogy itt miért írjátok hogy nem számít mekkora. Vélemény?2018. aug. 3. 11:13
1/4 anonim válasza:
Személy szerint engem nem érdekel...
Legyen normális a srác :)
De, sok olyan lány van akiknek, számít...🤔
2/4 anonim válasza:
mivel írtad, hogy 23/6, emiatt úgy veszem hogy kamu, és megint az egyik kérdésed a millióból amit naponta felteszel, mindig ugyan azzal a mérettel.
Legközelebb hagyd ki a méretet, akkor legalább biztos, hogy valaki rákérdez.
És az ég szerelmére, fogd már fel, hogy nem a méret számít, ne legyél már ekkora hülye.
4/4 anonim válasza:
Ja, persze. Ez ilyen "ismerős ismerősével történt" típusú kérdés... szinte már urban legend kategória. Nekem meg varázspuncim van, amibe ha egyszer beleteszed a farkad, utána hosszabban veszed ki. Na, lehet sorban állni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!