Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít jónak a szexben? Mit kell tennem, hogy élvezze a pasi?
hűű, a legtöbb "fiatalos" válasz. Nem kell bevállalósnak lenned, ne csinálj olyat amit nem szeretsz, ez a kettőtök örömszerzéséről szól és nem arról, hogy a pasinak mindent megteszünk, még olyat is amit te nem akarsz.
Nyitottnak kell lenned! Az a fontos!
Vagyis ha van valami új, amit szívesen kipróbálnál, izgat a dolog, akkor hajrá! Színesítsd az életed, de ha kipróbáltad, akár többször is, rájössz, hogy utálod, akkor ne csináld, csak azért, mert a pasid akarja. Ha a pasid ezt nem érti meg, akkor az a pasi téged nem szeret és csak a testedért tart maga mellett, finoman mondva azért, mert úgy szopod ahogy ő akarja. Ha meg is hív már egy fagyira, akkor jóformán örömlány vagy számára.
Amikor olyan listát látsz, hogy miket KELL csinálnod, így-úgy anál, így-úgy orál, mert ha nem csinálod, akkor nem leszel jó az ágyban... Na ezek olyanok akik vagy fiatalok és nem szerelemből szeretkeznek, vagy ha lány írja, akkor olyan, akinek a pasija csak azért tartja, mert tud mélytorkozni és ahogy nem fogja csinálni, le is cseréli. Ő sajnos még ezek szerint nem talált egy rendes társat.
Megmondom, hogy harminc felett egy pasi mikor látja jónak a szexet és miért mondják azt, hogy a nők harminc felett vannak csúcsformában szexuálisan:
Azért, mert a nő élvezi! És ha a nő élvezi, akkor a pasi is élvezi!
Ég és föld egy olyan szexistennel tombolni, aki azért mászik rád, mert baromira, nagyon, hihetetlenül dugni akar és kíván téged, mint egy olyan lánnyal, aki fapofával próbálja a mélytorkot, mintha vizsgázna és nagyban kukucskál felfele, hogy vajon jól csinálja -e.
20 évesen vicces elmondani, hogy engem mélytorkozott a lány, de semmi pénzért nem cserélnék le egy olyan cicababát, aki a maga örömére dug velem egy olyanra, aki bármit megtesz nekem amit csak kérek tőle.
Akinek már volt olyan kapcsolata ahol a ténylegesen élvezetből szexeltek mind a ketten, azok tudják miről beszélek.
Akinek eddig olyan volt a szex, hogy elővette a Check List-et és kezdte kipipálni, hogy orál megvolt, arcraélvezés megvolt, akkor holnap anál és beöltözés tanárnéninek lesz, Juci készülj! (és Juci stresszel, mert meg kell felelnie a Janinak)
Na az ilyenek soha nem tudják milyen az, amikor Juci a saját perverzségében veszi elő a bilincset, mert már az acél érintésétől is remeg az egész teste és te pedig készülhetsz életed legjobb dugására amire még 10 év múlva is csurgó nyállal fogsz emlékezni. Nem, ők csak azt tudják, hogy Juci kezébe kell adni a bilincset és ő pedig éjszaka szomorkodik, hogy mi mindent meg kell tennie a kapcsolat miatt.
Hidd el, már jó néhány éve szexelek és az ember azokat a meneteket nem felejti el soha, ahol a csaj kiélte kis perverz vágyát rajtad! Amit ő akart, ahol nem volt semmi sem ami rossz!
Azokra a menetekre, ahol a csajt rávettem, hogy csináljon meg nekem valamit amit ő nem akart, azokat keserű szájízzel tudom csak felidézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!