Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi számít jónak a szexben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít jónak a szexben? Mit kell tennem, hogy élvezze a pasi?

Figyelt kérdés
Volt már kapcsolatom, de nincs túl nagy tapasztalatom a szexben. Nem volt még sajnos hosszú kapcsolatom csak 2-3 hónaposak és nem tudtam túl sok tapasztalatot szerezni. Mikor jó egy nő az ágyban? Bevállalósnak kell lennie? 23N
2018. aug. 3. 06:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
Gyere én tapasztalt vagyok, és megtanítalak mindenre. HA bejövünk egymásnak még kapcsolat is lehet belőle.
2018. aug. 3. 06:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Az jó ha aktív vagy az ágyban,Te is kényezteted a pasit.
2018. aug. 3. 07:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre nem lehet egyetemes választ adni, mindenkinek mások az igényei.
2018. aug. 3. 07:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindenkinek más kell.

Azt neked kell figyelned , tapasztalnod hogy mire hogy reagál a partner.

Van aki a gyengédséget, van aki a vadságot szereti.

2018. aug. 3. 07:45
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Szopjad bőnyállal

Próbálkozz mély torokkal

Engedd az összes nyílásodba

Nyeld le

Pasid haverja(i) vagy Pár barátnöd vagy random csajok ne jelentsenek gondott pluszba

Exrém helyek

Swinger

Szerepjátékok

Fétisek kielégítése

Legyél egy igazi Szajha az Ágyban!!!

Nem mindenki de a legtöbb Pasi ezekre izgul

Legalábbis ha összegezed az itteni feltett kérdéseket ez jön le!!!

Ami fontos hogy ÉLVEZD AZÉRT CSINÁLD mert TE AKAROD!!!!!

Soha ne csinálj olyat ami Neked nem élvezetes Senki kedvéért!!!!

24N

2018. aug. 3. 07:45
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Előszőr popsiba engedd neki csak az első néhány alkalommal a puncid legyen tabu!
2018. aug. 3. 08:51
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem inkább az legyen a kérdésed, hogy mi számít rossznak. Az hogy mi a jó, hosszas kommunikáció és sokadik együttlét után derül csak ki, mert ez nagyon szubjektív. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy csak fekszel ott passzívan, mint egy hulla. Ha a srác látja, hogy te is nagyon akarod és szerencséd lesz, úgyis beszélni fog hozzád vagy irányítani (persze csak ha tapasztaltabb).

Én akkor mondom hogy egy nő jó az ágyban, ha nagyjából egyenlő partnerek vagyunk, néha én irányítok, néha ő. Illetvr ha tudja és mondja is hogy mit akar.

"Ha nem mondja, jó neki

Ha mondja, nem jó neki

Ha nem jó neki és nem mondja, ki nem sz*rja le" :)

2018. aug. 3. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Egy egészséges férfi azt élvezi, hogy neked örömet okoz.

A legfontosabb, hogy te jól érezd magad és csak azt csináld, amit te is élvezel.

Ha két ember szereti egymást, akkor ösztönösen ráéreznek, hogy mi a jó a másiknak. Nem kell semmi "technikát" erőltetni, csak görcsössé teszik az élményt. Aki ragaszkodik hozzá, hogy szolgáltatásokat nyújts neki, az önző, csak magának akar jót és nem szeret téged.

Akkor jó egy nő az ágyban, ha szeretem. :)

24/F

2018. aug. 3. 09:05
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

Legyél önmagad, ez a szexben is fontos. Ne vállalj be semmit a párod kedvéért, csak akkor tedd meg, ha te is akarod/vágysz rá. Merj irányítani, ezt szeretik a pasik, de neki is add meg a lehetőséget arra, hogy irányítson téged, felváltva a legjobb. Ne "durr bele" csináljátok azonnal, fordítsatok időt arra is, hogy kézzel, szájjal is megismerjétek egymást. Aktus közben is jó, ha simogatod, csókolod, ha elmondod neki, hogyan élvezed, attól még jobban beindulnak. Ha viszont nem élvezed, azt is mondd el, ahogy az előző válaszoló is írta. Beszéljetek egymáshoz néha, sokat segít, hidd el.

L/20

2018. aug. 3. 09:08
 10/12 anonim ***** válasza:
27%
Ha mindketten önfeledt játéknak élitek meg a szexet, akkor az már rossz nem lehet. Ebben benne van a kommunikáció, a másikra való odafigyelés, a másik testének megismerése, a kreativitás, kezdeményezőkészség....
2018. aug. 3. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!