Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15-16 hosszú és 11,5 cm kerületű pénisszel mennyire lehet fergeteges szexuális életet élni a nőt többségével?
Még szűz vagyok, a méreteim miatti (magasság, pénisz, soványság) gátlások miatt sosem ismerkedtem, de elérkeztem abba a korba amikor már muszáj lesz próbálkoznom. Viszont szex terén nem tudom mire számíthatok ilyen adottságokkal egy teljesen átlagos lány esetében. Mindenfélét olvastam itt már kezdve a méret nem számít és 13 is tökéletes, egészen azzal bezárólag, hogy 18/4.5-5 az igazi férfiméret és ez alatt csak kamuszexről/színlelt orgazmusról beszélhetünk. Őszintén, mennyire élveznék a méretemet a csajok?
Szigorúan a kérdésre válaszoljatok, kitérő válaszok, mint pl. "Először ismerkedj és szerezz önbizalmat" meg hasonló közhelyekre nem vagyok vevő. Konkrétan írjátok le nekem, hogy mire számíthatok a jövőben szex terén! (természetesen a szüzességem miatti tapasztalatlanságot félretéve szigorúan méret szempontból)
(Névvel és életkorral együtt feltüntetve a kommenteitekben)
(Akit érdekel, képet is küldhetek, ha így könnyebb válaszolni)
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!